Українська Канада
-
В цій групі є білоруси і росіяни які в Канаді вже 10-20 років. Вони дуже допомагають
-
Можливо, але не я створювала назву) мені до вподоби спілкування , усі як єдина сім'я. Бувають і сварки, але ж всі так і спілкуються далі😉
-
Мені взагалі цікава мотивація деяких наших, прилітаючи в Канаду починати “товарищувати” з росіянами. Невже після 9+ років агресії, року масштабного вторгнення, як після цього можна жати руку цим **дкам?
-
Так більшість і летить
-
Росіяни та білоруси допомогають? Дякую, не треба. Вони з рашистськими паспортами сидять тут 10-20 років та не асимілюются, відправлюячи кошти в “рідну гавань”. Останне, щоб я хотів мати в Канаді, так це справи або “друзів” з росії або Рб
-
Прекрасна мотивація вивчити іврит
-
Розумію коли є обставини або несправедливість, яка до цього контакту спонукає. Але всеж таки, коли по власній волі йдеш пити каву та питати “ой а может вы работу мне дадите? Та я вне политики..” то в мене одразу багато питань
-
Малоросійський синдром, але знаєш, заради справедливості, я живу в Ізраілі зараз, та ця країна дуже руснява, українці тут асимілюються в культуру "наши", ну типу постсовкове чмо, і я теж на роботі та десь ще повинен контактувати з такими, і мені огидно, але не завжди від цього підеш, знав би іврит, не відкривав би рота на російський ...
-
Долучайтесь до політичних акції у власних містах. Наша русофобія недостатнья.
-
Користуючись можливостю Шановна громадо! На наступному тижні багато цікавих та важливих подій в Оттаві, присвячених роковині масштабного російського вторгнення в Україну 2022-2023. Найближчі події з групи “Ottawa supports Ukraine”: ▫️20 лютого (понеділок) – Рік опору - флешоб солідарності з Україною Де: Пішохідний міст Flora, (Clegg St and Fifth Ave), Оттава Коли: 14:00 – 15:00 ▫️21 – 24 лютого (вівторок – п’ятниця) – Фотовиставка про українців під час війни «Нове життя, ті самі люди» Де: Galerie SAW Gallery, 67 Nicholas Street, Оттава Коли: вівторок та середа – 18:30, четвер та п’ятниця – 11:00 – 15:00 ▫️23 – 26 лютого (четвер-неділя) – Благодійний продаж франко-, англо- та україномовних книжок на книжному фестивалі Де: Palais de Congrès de Gatineau, 50 Bd Maisonneuve Коли: 23.02-26.02 9:00 – 17:00 ▫️24 лютого (п’ятниця) – Рік війни. Політична акція #StandWithUkraine та чування зі свічками Де: Парламентський пагорб (Оттава) Коли: 18:00 Долучайтесь до підтримки України у власних містах. Слава Україні!