Українська Канада
-
Це не тіки в Манітобі, а май же всюди де є українці.
-
Тут в Едмонтоні російськомовні створили групу щоб в барі п'янствувати. Так вирішили що можуть фільтрувати хто українець, а хто ні))) трохи темніший колір шкіри - сразу в бан))) дикуни
-
Перша ідіотська думка від якої потрібно позбавитись всім новоприбулим "я приїду і вивчу мову в англомовному середовищі". Не вивчить, бо навіть тупо не вистачить часу. Канадцям пофіг на неї та на всіх новоприбулих. Тут ПОВНО людей які стоять на перехрестях с картинкою, яким нема де жити та що їсти.
-
Мені важко щось писати, таким людям. Ну ти просто вузько думаєш. Як ти взагалі вивчив мову.
-
Це таке значення коли в тебе все є, але ти все рівно йдеш до фудбанку щоб взяти халявну їжу... Це майже те саме що й москаль, а може й огідніше. Бо москаль народився таким ущербним і в нього немає шансу щось виправити. А тут людина робить все осознано...
-
Рік тому я приїхав в іншу англомовну країну з майже нульовим знанням англійської. Зараз моя англійська на рівні CLB 4. Ще за рік підніму ще... Тому не можна так категорично говорити що неможливо вивчити мову. Все можливо. Можливо ви не вивчите граматику та не будете вміти писати. Але говорити можна навчитися.
-
Так англійська легка мова в цьому плані, можливо просто накидати слів без граматики і тебе зрозуміють.
-
Англійської мови завжди буде недостаньо на жаль для тих в кого вона second language 😀 І нема різниці чи левел 4 чи 9, ми не є native носіями
-
Кому я заздрю так це дітям, вони мову в школі вчать нараз два без акценту майже через пару років…
-
Certainly agree with you! Левел 4 має бути достатньо на початкові роботи, погано коли левел 0-1 то вже трохи важче і роботу першу знайти