Українська Канада
-
Цікаво спостерігати як утотожнюють всю Канаду при тому, що по розмірам одна тільки провінція Онтаріо в 2 рази більше України)
-
Про яку частину Канади йде мова? В Канаді понад 5 кліматичних зон від тропіків до полярних морозів.
-
Ми маємо рахунок в банку. Але коли я заходжу в аккаунт, щоб завантажити ВОІД чек, на чеку лише моє імя. Як змінити, чи отримати ВОІД чек на імя дружини? Steinbach Credit Union. Щиро дякую.
-
А чому ви вирішили щось сказати про США? Мені не обов’язково розбиратися в банківській системі, щоб мати змогу висловити свою думку з приводу її зручності в користуванні. Система настільки класна, що грощі з рахунку на якому вони є десь подорожують 10 днів поки доїдуть до мого рахунку ( чек ). Також зарплатний чек висить 9 днів на холді. (rbc) Ще раз хочу сказати, що справа не в захищеності , а саме в зручності. Хай щастить . Раджу перечитати пункт 2 своїх же правил.
-
Чому б просто не визнати що банки в Канаді років на 20 по сервісу відстали від сервісу в Україні. Можливо надійність їх і вища то друге питання. Онлайн банкінг є, але все максимально запутане, не ясно для чого. Войд чеки, чеки і т.д., зарахування по 3 дні - ну то взагалі 20 століття. Вже не кажу, що країна не бореться зі скрімерами карт. Вже 3 рази в магазині на касі, не виключено, що з відома касира считали дані карти і спробували вкрасти гроші, тобто вкрали і після блокування карти і заяви в банк і кілька тижневого очікування - банк гроші повертав. В Україні цього взагалі не має, люди картки якщо не знають як користуватись сміло передають касиру, ніхто нічого не краде. В Канаді користуватись українською карточкою в рази безпечніше в цьому плані. Беріть з собою як мінімум моно, перед відїздом оформляйте нову картку до 29 року). Бо потрібно фізичний пластик (вже забув як він виглядає в Україні), а тут мастхев, бо половина терміналів, що таке пейпасс не чули.
-
По-перше, які дані і через які телефони викрадали? Як цей процес відбувався? Які методи? Ви хоч знаєте про що говорите? Чи це були переходи на фішингові сайти чи злив баз даних? Як безпека даних на телефоні залежить від конкретної країни, якщо є безпосередньо користувач, виробник телефону і розробник ПО? По-друге, до чого Ви "приплели" сюди совок і туалетний папір, якщо онлайн-банкінг об'єктивно відсталий у деяких країнах Західної Європи і Канаді? Нові правила гри - рух в напрямку деградації онлайн-банкінгу? Якщо Ви не знаєте, то Україна зараз дуже розвинена в сфері цифрових технологій в державному і банківському секторі, а відкат назад просто недопустимий.
-
Щодо транзакцій - їх можуть спеціально заморожувати задля протидії лихварства.
-
Дякую за відповідь!
-
Дякую!
-
Найкращий спосіб: -Зробити якісні фото -відкрити Word -вставити зображення по порядку всі сторінки паспорта з відмітками. -зберегти документ в pdf-форматі, тоді розмір документа складатиме 1,5Mb з якісним зображенням. І так окремий файл на кожен документ.
-
Дмитро, підкажіть будь ласка...Після того, як аплікація на новий дозвіл на роботу без обмежень подана, новий ворк перміт прийде фізичною поштою чи електронною?