Українська Канада
-
але я чув що всі хто подався на СUAET до 31.03 are eligible щоб отримати домопогу. Бачив відео де один чоловік дзвонив на гарячу лінію
-
Тому і зробили такий штучний ажіотаж на авіарейси
-
Як правильно трактувати - не берусь сказати) Після 01.04 буде ясно
-
Там не все так ясно Бо на сайті написано: прибути до Канади та granted тимчасовий статус резидента до 31.03 І ось другу умову всі трактують по різному Тимчасовий статус резидента можна отримати тільки як прилетиш до Канади Але ось цей granted можна перекласти по різному Хтось трактує це як просто отримати temporary residence status, тобто прилетівши безпосередньо до Канади А хтось granted трактує як грантований, тобто типу як намінований на отримання цього статусу, а це коли приходе letter of introduction, де сказано, що ваша заява на роботу апрувлена, приїзжджайте, щоб отримати ворк перміт Якось так
-
Так, я знаю Я ж це і писав Що статус отримується після приїзду
-
Дякую Вам велике!
-
Добрий день.А Ви можете дати телефон на який телефонували з цього приводу?
-
Вітаємо, Borys Bong! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Хлопці і дівчата, підкажіть будь-ласка ukrainian-friendly бані у торонто? Стімул кажуть проросійский...А взагалі, хто хоче арендувати баню групою пишіть в лс)
-
Вибачаюся, ви вказали, що не сплачуються податки якщо незалежна контрактова особа, тобто якщо в моїх paycheck з мене регулярно беруть податки, то я влаштован як треба для подання на pr по swm?
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка, хто вже пройшов процедуру евалюації диплому. Заповнюю онлайн аплікацію, і на етапі коли треба обрати назву вузу із переліку, коли обираю ту що ніби підходить (я не впевнена в тому що коректно переклала ії на англійську), сайт видає повідомлення" WES does not evaluate academic records from *назва інституту* at this time. Do not include this credential in your application. If included, this will cause a delay in processing your evaluation report". Що робить? це значить що жодних шансів на евалюацію немає? чи що варто заповнити все ж аплікацію та подати документи (підготовку думала замовить в apostile.ua)
-
Привіт всім 🤝 Підкажіть будь-ласка з орендою кімнати на Airbnb ,як відбувається процес, наприклад оплати?І чи надійно ,бронювати кімнату за тиждень чи за два?Чи краще зняти,та оплатити,за день до заселення?Чи є можливість попасти на шахраїв? Дякую за увагу 😌
-
так, це очевидно, але не так просто як здається ) виш приватний, знаходиться на окупованій території, поняття не маю що з ним зараз. З того що можна нагуглить англійською, можливі два варіанти назви на англ, одну WES не бачить, на іншу видає ось те про що я написала. В українському реєстрі дані диплома є, але теж українською ж все
-
Добрий день! Хтось може порадити як купити білети до Торонто швидко? Дякую.