Українська Канада
-
До моменту підкріплення обов’язкових документів на останньому кроці, будь-яка аплікація, яку ви починаєте заповнювати не буде відправлена (це щось по типу draft). Тому можете особливо не перейматись, якщо почали групову, а потім вирішили індивідуальну заповнювати (чи навпаки). Не відправлені можна без проблем видаляти в вашому персональному кабінеті
-
І, якщо я правильно пам’ятаю, там далі буде питання про партнера. І там можна вказати якраз якщо не одружені офіційно
-
Вітаю. Це питання для того аби ви заповнювали або групову заявку (дівчина/дружина, батьки, діти) або індивідуальну
-
Доброго дня! Підскажіть будь ласка, якщо я планую виїхати до Канади з дівчиною (офіційно не одружені) при заповненні форми для CUAET я можу її вказати як свою сім’ю ? (На початковому етапі коли запитує: «do you want to apple for more than 1 person at the same time?”
-
Вчора без запису не взяли((
-
Доброго... У мене декілька уточнюючих запитань. Планую завтра їхати до Мадриду везти паспорти на вклейку. Мені і чоловікові прийшли запрошення на вклейку, а дітям - ні. Хочу віддати їх паспорти разом з нашими. Отже запитання: 1. Для подачі паспортів потрібно роздрукувати лише запрошення на вклейку, чи ще щось ( окрім паспорта звичайно)? 2. Потрібні якісь листи з проханням про вклейку дітям? І якщо так,то на кожну окремо,чи можна на усіх трьох в одному написати? 3. Я планую їхати сама з усіма паспортами. Чи потрібно писати якийсь лист з дозволом від інших членів сім'ї? І коли забиратиму паспорти, чи потрібен також такий лист? Особливо цікавить ця процедура стосовно дітей, бо вони ж неповноліттні. Сподіваюсь написала зрозуміло.
-
apps.apple.com/app/id1187314160
-
Доброго вечора, підкажіть будь-ласка, я не моду записатися на віддачу паспорту на вклейку візи в Австрії, коли я заходжу на сайт vfs я можу обрати тільки біометрію, це просто сайт не працеє, чи в Відню неможна особисто віддати паспорт? Чи можно просто без запису прийти і віддати паспорт?
-
Доброго вечора! Підскажіть, будь ласка, «смартові» варіанти, де можна запаркувати машину біля аеропорту Торонто на 8 днів (лечу у відпустку).