Українська Канада
-
Відкривається такий рахунок через банк? Все дуже зрозуміло пояснили, дякую 🙏🏻
-
Hi. If someone already get his visa to usa from Canada. (CUAET)
-
Гайз відправила форму GST/HST ще 8го лютого, але до сих пір нема ніякої відповіді. Це норм?
-
Хіба в нас є знижки?
-
Я б не розраховувала. Думайте зараз. Don’t waste your time
-
Не зрозуміла. Це безкоштовний чи що? Я малого за тиждень записувала
-
Кави тут смачної нема 😭😭😭 кавомани зрозуміють
-
Я емігрант😄 кава на роботі безкоштовна 😂
-
Ну в старбакс як якесь макіато з купую домішок то ще нічого. А чорна… Хай мене вибачать прихильники Старбакс ))
-
Я вже звик що без старбаксу не можу, хто б що не казав, але в порівнянні з конкурентами, якість кави та смак краще, хоча локальні кавʼярні 3-го покоління (так, тут такі є) все одно виграють
-
Та ми ж просто базікаємо)))
-
Дякую Вам за відповідь!
-
Українка, яка отримала в подарунок від Канадців скрипку, виступить на концерті у підтримку асоціації Українців в Калгарі Коли Анастасія Лихорстова приїхала до Калгарі навесні 2022 року з чоловіком та однорічним сином, пристосуватися до життя в новій країні після втечі від війни було неймовірно складно. Сім'я перебувала на імпровізованій відпустці у Львові, за 1000 кілометрів на захід від їхнього будинку в Харкові, коли рано вранці 24 лютого 2022 року, в перший день російського вторгнення в Україну, його бомбардували. Сім'я втекла до Польщі, де пробула місяць, а потім переїхала до Канади. Зі своєю новою скрипкою Лихорстова грала на весіллях, концертах з іншими музикантами, отримала місце в оркестрі Rocky Mountain Orchestra і планує продовжувати виступати, ділячись своїм талантом і любов'ю до музики з іншими жителями Калгарі. Вона виступить з хором та іншими музикантами в англіканській церкві Святого Стефана в суботу о 19:00 на концерті для збору коштів на підтримку роботи Асоціації українців Калгарі.