Українська Канада
-
По Україні.
-
Привіт, може хтось знає або може порадити , де можна купити недорогі меблі ?
-
Доброго дня! Скажіть будь ласка, щоб здати біометрію в Берліні, необхідно термін брати? Хто недавно здавав, поділіться досвідом. Живемо 400 км від Берліна. Хотілося б розуміти
-
Ось ващє не факт, хто жив тільки в Україні,тиим дуже й дуже важко адаптуватись, і з немалою долею вірогідності чкурнуть додому до рідної хати кулею після перемоги
-
30 днів, 30 днів враховуйте, хтось писав що відмінили, хтось писав що потім відновили, але моя порада - не зволікайте, мені з Данії треба було 680 км їхати, щоб встигнути на вікно запису, 15 хв, і не забудьте роздрукувати biometric letter і взяти з собою, інакше заставлять йти в 2 хвилинах є копі центр, щоб роздрукувати доки
-
Квитки в них канєша це повний піпєц на потяги, з Гамбургу до Берліну квиток 100 євро (відстань 290 км)......... До речі, подивіться в себе FlixBus, і додаток є і сайт, автобусом найдешевше їхати
-
VFS : Registered Login www.vfsglobal.ca/IRCC-AppointmentWave1/Account/RegisteredLogin?q=shSA0YnE4pLF9Xzwon/x/CQ1P0LBKn66dLdNUfueK+yJQGNnLJ+bOxu60olPa6/JqZEDjc3M2+YgzPHgRtpnLw==
-
Дуже дякую вам всім за відповіді!
-
Дуже дякую!
-
Доброго дня! Шукаю людей які займаються заповненням анкети!
-
Дякую,немаю часу,готовий заплатити!💴
-
Доброго дня, подавались з хлопцем о один день на візу, мені вже прийшло запрошення на вклейку візи, а йому ще ні, може в когось була така ситуація? Чи варто просто зачекати?)
-
У всіх таке було)