Українська Канада
-
Ні, таке не працює. Момент 1: ви маєте жити в Манітобі щоб обміняти водійське - треба 2 докази місця проживання щоб змінити укр. посвідчення (довгострокоаий договір оренди, хелс карта і тд) Момент 2: припустимо ви поміняєте, якщо ви одразу переїдете в іншу провінцію в спробуєте обміняти вам так само скажуть здати тест і водіння Не видумуйте схем, їдьте куди хочете і там міняйте права згідно умов тієї провінції.
-
дбрий день. а в саскачевані можна поміняти посвідчення без іспитів? чи потрібна довідка про стаж водіння? дуже вдячний.
-
дякі
-
Підскажіть будь ласка Сім’я отримала візи а дитина 2 роки два/три місяці як ні. Що робити?
-
Підкажіть, будь ласка, при обміні українських прав на далекобійника, на права канадіські в Нью Брансвіку є якісь вимоги, типу щоб правам був мінімум рік чи таке інше?
-
Вітаємо, Наталія! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Та писали, що саме в Атлантичних є обмін без курсів. Тільки екзамени на теорію та водіння
-
Якщо вас запевнили люди які це знають напевно то може бути. Потрібно дивитись на офіційному сайті Щодо обміну у Нью Брансвіку я не маю інформації. Ось що я знайшов, не знаю чи ці вимоги дійсні: мати дійсну водійську ліцензію класу 1, 2 або 3 (або відповідну ліцензію з іншої провінції або країни) пройти медичний огляд отримати сертифікат з безпеки на дорозі здати письмовий і водійський екзамени, які перевірятимуть знання з механіки, техніки водіння та правил дорожнього руху.
-
Сдається з 14.04 кімната на другому поверсі приватного будинку для пари, дівчини чи хлопця. Вартість проживання 1500/1700 cad./міс. Оплата за перший та депозитний місяць+депозит за меблі 300cad.(який повертається при виїзді). Перетин вулиць Highway 7 та Baldwin ave. Не бейсмент. Поруч зупинка TTC. Можлива парковка. Перегляди доступні. Прошу писати у вотс-ап: 4166241314
-
Шукайте все у kijiji.ca є набагато цікавіше пропозиції
-
ви міняли? поділіться досвідом пліз.