Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська Канада

Українська Канада

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
125.9k Posts 9.0k Posters 235.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Konstantin Kuzmenko
    wrote on last edited by
    І довгий, в 2016 році здається було біля 12 тис грн вартість виходу із громадянства, шоб через рік чи півтора вас власною ручкою президент України викреслив із реєстру громадян України
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Поступати…от де такі беруться кадри совєцькі
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Konstantin Kuzmenko
    wrote on last edited by
    Поки не шпуняють, можна і 3 громадянства робити. До відповідальності не притягують
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ウラジスラフ
    wrote on last edited by
    Аби щось ляпнути
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anastasia Merkulova
    wrote on last edited by
    Я планувала еміграцію до Канади до війни. Інтенсивно працювала над англійською (у найгірші часи без активної практики мала Upper-Intermediate, але завжди прагну до Fluent як у native speaker) здала IELTS. Єдине, чого не вистачало - це фінансових накопичень у достатній сумі. З початком війни та запуском CUAET, здавалося б, мрія збулася, двері відчинені, але з врахуванням кількості людей, що вже приїхали, та проблем, з якими вони стикнулися (відсутність роботи, проблеми із орендою житла і тд), розумію, що зараз не найкращий час саме для мене для еміграції. Я розумію, що більшість емігрантів, нажаль, їдуть без адекватної оцінки усіх супутніх ризиків та власних можливостей (неодноразово бачила повідомлення типу: допоможіть, з готелю виселяють, роботи немає, грошей немає, англійська базова або взагалі відсутня, а нас тут 1 чи, у кращому випадку, 2-є дорослих і 3-є дітей, молодшому з яких немає й 1 року). Особисто так ризикувати поки що не готова, тим паче, маючи дитину, яку я виховую сама. Покластися мені немає на кого, розраховую лише на себе. Тому живу далі, працюю, а мрія - можливо, вона й повинна залишитися мрією.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5244475856T Offline
    t5244475856T Offline
    Nataliia Tymoshenko
    wrote on last edited by
    Не відмовлялась…навіщо? Канада дозволяє подвійне громодянство 🤗 Сподіваюсь і Україна дійде до цього… Та і серед моїх знайомих українців хто тут давно, так само ніхто не відмововився…
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Тарас
    wrote on last edited by
    Так теж дехто планував, але насправді виходить так, що вже після 5 років вони не хочуть їхати геть😂
    1 Reply Last reply
    0
  • t5244475856T Offline
    t5244475856T Offline
    Nataliia Tymoshenko
    wrote on last edited by
    Нам так само казали в 2010 році що зараз ненайкращій час для імміграції, от як би ви приїхали в 2000-му, тоді в вас було би все 👍 Пройшли роки і я розумію що ми зробили правильний вибір… Нетреба нікого слухати, слухайте тількі себе, ідіть до своєї мити…
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr
    wrote on last edited by
    Подивимось через 4-5 років що скажуть. Але в мене в планах залишитись на значно довше, якщо не назавжди
    1 Reply Last reply
    0
  • t5244475856T Offline
    t5244475856T Offline
    Nataliia Tymoshenko
    wrote on last edited by
    Знайома історія! Так, всі чомусь забувають про дітей, в кого вони є 😆 Не уявляю свою доньку зараз в української школі, немаю нічого проти українськоі школи! Привезли її в Канаду коли їй було 2, зараз 15… 🫣
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anastasia Merkulova
    wrote on last edited by
    Я розумію, про що Ви) Це моя думка про саме мою особисту ситуацію. Особисто для мене, мені здається, зараз не найкращий час, бо я бачу проблеми із працевлаштуванням, житлом і тд., з якими стикаються наші співвітчизники. Щоб уникнути таких проблем, особисто для себе я бачу лише один спосіб - знайти роботу та житло ще до переїзду, бо я несу відповідальність не лише за себе, а й за свою дитину. Покладатися на те, що мені, можливо, якось пощастить, хтось допоможе, я точно не можу.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Леся
    wrote on last edited by
    Відправляйте свої паспорти, щоб не пропустити термін, зазначений в листі-запиті на вклейку візи. А коли вже будете мати запит на вклейку візи в дитячий паспорт, відправите тоді його. Вам ще потрібно написати листа в кризову форму з описом ситуації щодо дитячого паспорта. Я про те, що термін дії попереднього паспорта закінчився і ви виготовляєте новий. Про це слід попередити, перед тим, як відправляти новий паспорт на вклейку. Той лист-відповідь, що прийде вам, потрібно буде роздрукувати і разом з іншими документами та новим дитячим паспортом відправити на вклейку візи.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lyudmyla
    wrote on last edited by
    Ми не планували. Ба більше, за день до початку війни закінчили ремонт в своїй квартирі на Північній Салтівці в Харкові. Квартиру розбомбили... Трохи пожили на Закарпатті, але там ціни - космос на оренду житла... Тож вирішили спробувати таки поїхати а Канаду. І не жалкуємо. Нелегко, згодна, але коли твоє житло знищено і ти розумієш, що відбудується воно незрозуміло коли, то варіантів небагато і просто вже радієш, що ти і твоя родина в безпеці та продовжуєш пахати...
    1 Reply Last reply
    0
  • t575370999T Offline
    t575370999T Offline
    🦋
    wrote on last edited by
    офіційний
    1 Reply Last reply
    0
  • t5244475856T Offline
    t5244475856T Offline
    Nataliia Tymoshenko
    wrote on last edited by
    Щіро вам співчуваю… Головне що ви живі! Харків витримає…як і вся Україна ❤️🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vlad Stah
    wrote on last edited by
    Доброго вечора
    1 Reply Last reply
    0
  • t820634799T Offline
    t820634799T Offline
    OLEH HONCHARENKO
    wrote on last edited by
    В якому Ти місті сусідко, мій 66 дім на Ужвій теж під зніс в хаті вигоріло все а температура була така що навіть міжкімнатні перегородки попадали, я теж в Канаді надії на компенсацію від влади немає жодної
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Name
    wrote on last edited by
    Нажаль ніколи не відбудеться, і ніякої компенсації не буде. Рідне місто Бахмут повністю знищено. Тому Канада це єдина надія на життя.
    1 Reply Last reply
    0
  • t820634799T Offline
    t820634799T Offline
    OLEH HONCHARENKO
    wrote on last edited by
    Please speak in English we are in Canada man!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktor cz
    wrote on last edited by
    Вивчити Українську мову)))
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.