Українська Канада
-
там доволі цікава гра слів у конституції
-
немає часу на суперечки, яко б ті товариші уважно почитали закони, і на форумах би потусили міграційних служб, тоді б зрозуміли логіку роботи митниці
-
Теоретично ти правий, але на практиці в цій країні всі постійно перевищують свої повноваження, починаючи від псевдоюристики в законопроектах ВР/ОП, закінчуючи хапугами типу митниці-прикордонників-поліції-ТЦК ітд. Тому тут треба балансувати між "я крутий, знаю всі закони і готовий тратити місяці-роки на суди/качання прав" і "в мене є сім'я/особисті обов'язки-проблеми і я мушу ASAP повернутись до них, наприклад щоб закривати іпотеку". Я не маю занадто багато нервів та років свого життя щоб тратити його на доказування тим хапугам чогось, виїхав-забув і до побачення)
-
В червні виїжджаємо з орендаваних апартаментів в Торонто, 165 La Rose Avenue, Etobicoke, які з 15 червня (можливо навіть раніше) будуть доступні для оренди. Після капітального ремонту, 2 кім + кухня студія. 3 хв пішки до української церкви і школи. Ціна ~2700/міс. Деталі і контакти менеджменту будинку за посиланням - www.realstar.ca/apartments/on/etobicoke/royal-rose-apartments/floorplans.aspx, план апартаментів - The Tudor.
-
Напишу раз і все, далі не бачу сенсу. Ти можеш намагатися зараз виїхати хоч по паспорту Домінікани, але коли твій паспорт перевіряють, то там видно що в тебе українське громадянство, а це значить, що усі свої 10 паспортів можеш викинути, для України ти громадянин України, а значить виїзд заборонено
-
багато хто, хто мав 1+ громадянство, виїжджав з ЄС по ЄС-документам і укр. прикордонникам давав укр. документи не всі були дуже далекоглядні та передбачили, що у випадку такої війни чоловікам заборонять виїжджати) на папері ти однозначно правий, але на практиці все дуже залежить, як мінімум, від прикордонника на якого ти натрапив
-
омг.... коли я писав про логіку роботи митниці, то це не означало, що вони змогли б виїхати, особисто в тебе є декілька громадянств і ти перетинав кордони декілька років поспіль? якщо ні, то раджу не продовжувати цю тему
-
це дуже довга історія
-
звісно, в мене ж рашиський паспорт😁
-
я 6 років перетинав кордони, з різними паспортами, тому не бачу сенсу шось пояснювати, вище написав, що треба дуже гарно закони знати, читати, аналізувати, щоб розуміти правила дорожнього, тобто митного руху