Українська Канада
-
Ого, оце так різниця 😶в той час як в Вінніпезі можна менше ніж за тисячу зняти 1bedroom...
-
Всім привіт ,в мене питання ,якщо я подала на вклейку візи через агенство ,тиждень назад прийшов лист що віза вклеєна ,я можу сама сама забрати паспорт ,бо треба срочно ?))
-
Доброго дня будь ласка підкажіть сайти де краще взяти квітки ,перший раз з дитиною будемо перелітати . Треба квітки Мюнхен Торонто Вінніпег, дякую за відповідь в приват
-
Привіт всім, чи хтось би не хотів на роботу в Канадську компанію по прибиранню, офіційно. Торонто/Етобіко. Треба мати SIN, work permit, канадський номер телефона, Розмовна англійська?
-
Доброго вечора. Хто шукає де жити, 2bedrooms unit. В нас арендована квартира в Канаті ( Оттава). Ми переїхалив інше місто, бо робота там. Будинок новий. Територія гарна. Є паркінг місця . Квартира нова, має свіжий ремонт, кухня нова , рента наша ще до кінця березня. І вже квартира вільна для розгляду. Сусіди всі працюючі, не шумлять. Їх взагалі не видно, не чутно теж( скоріш за все сучасне будівництво, добра ізоляція). Є великі ліфти. Ще одна українська сім’я проживає в цьому будинку. Є багато опцій додаткових- ігрова, кінозал, спортзал та ін. Українців беруть, школи з високим рейтингом. через дорогу елементарі скул. Валмарт, банк та багато інших магазинів десь 5-6 хв пішки. Машиною взагалі все близько. Є дуже гарна паркова зона навколо озера теж через дорогу, 2-3 хв. Зупинки транспорту поруч. Машиною десь 10 хв до басейну , ковзанки (є вибір, декілька центрів активного відпочинку ). Беруть з собаками, кошками. Якщо хтось з украінців швидко зможе зняти нашу квартиру у цієї компанії ( все офіційно) то від нас - особиста знижка! Адреса : k2s6p1, 800 Eagleson Rd, Kanata. Дивіться їх сайт для формування запиту. Unit 217 питати у менеджера. В особисті залюбки покажу фото квартири та дам додатковий тел менеджера. Дуже сподіваюсь, що комусь підійде. Дякую
-
Доброго дня !!!! Я викладаю танці , 💃🏼🤸🏼♀️розтяжку ! Даю особисті майстер класи online та особисто ! Знаходжусь в Richmond Hill ! Кому цікаво пишіть в особисті ! instagram.com/iryna_marin?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Доброго дня, ми з друзями шукаємо квартиру в Монреалі, бажано 4 1/2 або 5 1/2 (потрібно 3 спальні кімнати). Заїзд першого травня. Меблі не обов'язково. Нас четверо людей (20-22 роки), всі працюють. Є кредіт скор, можемо надати ревью від попереднього орендодавця. Дякую)