Українська Канада
-
Це іншій людині, ви хоча б не обманювали, було запитання конкретно до мене на яке я вам відповів запитанням, і зараз саме ви намагаєтеся перекрутити ситуацію нібито я вас образив хоча я жодного слова поганого вам не сказав, а лише запитав, на що ви почали хамити, лиш через те, що я поцікавився чи ви не можете самі подивитися погоду в інтернеті, ви придумали що я якийсь там нетолерантний і ображаю вас
-
Я вам відповів на питання а як порівняти погоду у Кітченері і відповів цілком нормально запитанням я дивлюся послідовність подій у вас трошки збита ви чогось вважаєте що вам всі винні
-
Так я як раз в той день здав біометрію
-
А де я питала, як їх порівняти? Тобто відповісти на питання, якого не було, грубо сформульованим питанням "а шо важко зайти та подивитися" то в твоїй системі координат дуже послідовно? Це дуже по-харківськи я б сказала, але в мене на то імунітет... Ок, вибачай, піду я краще з канадійцями спілкуватись, бо то мені комфортніше...
-
Ну наскільки я пам'ятаю, то якщо речення починається з "А як" то це вже питання
-
😁😁😁😁 І хто тобі таку дурню сказав? Я вже мовчу, що в мене речення НЕ починається з "А як" 🤣🤣🤣, бо там ще інші слова між ними влізли... P. S. Тренуй пам'ять 😉 до речі в англійській теж не все можна сприймати буквально, можуть не зрозуміти Break a leg!
-
> о 12:01 ранку 12 ранку?
-
Понад 155 тисяч федеральних державних службовців оголосили страйк в Канаді Страйк розпочнеться о 12:01 ранку в середу, заявив президент National PSAC Кріс Ейлворд на прес-конференції у вівторок ввечері.За його словами, члени профспілки будуть на пікетах уже вранці середи. Пікетування буде встановлено у понад 250 місцях по всій країні. Президент Національного PSAC Кріс Ейлворд сказав минулої середи, що більшість членів заробляють від 40 000 до 65 000 доларів на рік і борються з високою вартістю життя. Страйк може вплинути на ряд послуг, включаючи обробку декларацій про доходи та паспортів. Федеральний уряд склав список із 23 департаментів і відомств, які постраждали б у разі страйку.
-
Дякую! 00:01, так
-
в оригіналі 12:01 a.m. Wednesday
-
Дня якщо точніше)
-
я звернув увагу, бо ми не кажемо 12 ранку) скоріше, ночі
-
40 тис для Канади це дуже мало