Українська Канада
-
Здравствуйте я представитель компании Хонда специально для newcomer, мы разработали программу приобретения автомобиля из салона 2021г. и выше. С пробегом от 25000до 40 000 без Кредитной истории первый износ делаете 2000 и потом каждый месяц платите от 500 до 800 $ зависимости от того какую машину выберете. После приобретения автомобиль 2 3 дня полностью обслужить поменять шины колодки масло также мы даем поддержку по и обслуживание автомобиля на шесть лет или 150 000 км
-
vytiah.mvs.gov.ua/app/landing Ось сюди перенаправляє Портал Дія. На самому порталі замовити Витяг неможливо. Лише на сайті МВС через особистий кабінет.
-
Повторюю Бо на порталі є гіперпосилання на сайт МВС. Саме там лише можна отримати той Витяг. Читайте трохи вище.
-
Просто через Дію того зробити неможливо. Треба безпосередньо через особистий кабінет на сайті МВС.
-
Цікаво споглядати за тим, як люди намагаються виправдати свої невірні твердження)
-
Вибачте, допоможіть будь-ласка. Не знаєте як створити SIN зараз, якщо немаю постійного місця проживання і страйк?
-
Я зробила так само батькам, вони ідуть по спонсорству, переклала витяг і підкрипила до PR аплікації, поки тиша… Думаєте не пройде, треба переробляти ті довідкі про несудимість?
-
Ніби пише для НАДАННЯ В УСТАНОВИ ІНОЗЕМНИХ ДЕРЖАВ… Ну побачимо цей витяг я вде прикріпила до аплікації , якщо щось не так, IRCC дасть знати ;)
-
Інших просто не видадуть )) Ну і в імміграційному чаті також писали, що все проходить і все підходить.
-
Скажить будь ласка то такій витяг не підходе?
-
Все вірно. Не переймайтесь.
-
Ніби пише для НАДАННЯ В УСТАНОВИ ІНОЗЕМНИХ ДЕРЖАВ… Ну побачимо, цей витяг я вже прикріпила до аплікації , якщо щось не так, IRCC дасть знати ;)
-
40к дуже мало особливо в дорогих провінціях це лише якщо один та живеш та маєш вже власне житло, то якось можна. А якщо діти у дейкер та орендуєш/мортгейдж, то на таку суму не прожити, навіть якщо їжу з фудбанків брати та ніколи не хворіти.
-
Де це взагалі потрібно буде?
-
Ну в мене це були скани, прикріпляла до аплікаціі єлектронно…
-
А якщо це буде скан ? Бо я зараз вже в Канаді. З Польщі,є такий оригінал,а от з України,немає . Відправляти листом ?
-
Це буде потрібно на федеральному етапі вашої ПР аплікаціі