Українська Канада
-
Давно розглядаю подібний банк, щоб був схожий на моно. Хтось порівнював його з NEO, Koho? Які плюси/мінуси в порівнянні з ними, та зі звичайними великими банками?
-
Розкажіть будьласка про монобанк…що в ньому такого надзвичайного? Чому вокруг нього такій ажиотаж і чому його постійно порівнюють з канадськими банками? Сорі, я вже давненько в Канаді, тому просто не знаю про нього… Дякую❤️
-
Більшість відмінностей стосується інтерфейсу. Ще не вистачає нормальної підтримки (бажано через чат), а не оце по телефону чекати годину.
-
Я би ще порадив Tangerine Bank. Це дочірній банк від Scotiabank (який, в свою чергу, як і Cibc входить в "big five"). Нема комісії за користування рахунком, нема комісії за транзакції. Повністю онлайн банк. Готівку знімати або класти можна у любому відділені Scotiabank
-
Якщо у них команда розробки та що у CIBC, то нічого хорошого від них чекати не варто. В додатку CIBC ще в січні в одному з оновлень зламали фукнціонал введення сум. Ви вводите скажімо 123.00 доларів, тільки перемикаєтесь на вибір дати, чи щось інше - сума змінюється на 1.23 чи 12300.00 коли як пощастить. Відповідно оплати, перекази між рахунками, всі дії, які ви могли б виконати з фінансами недоступні. Вони все ще вирішують проблему, вже 4й місяць.
-
Є такий баг, дійсно. Але тестуванням вияснив, що якщо, наприклад, хочеш відправити 189 дол, наприклад, то пишеш 1.89 спочатку :)) Чекаємо на виправлення)) Згоден з адміном і дякую, взагалі не знав, що є необанки від «динозаврів», також зареєструю собі картки по Вашому коду.
-
Привіт , може хтось порекомендувати де краще зробити страховку на машину в Калгарі?
-
Вітаємо, JC! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
У відео немає жодного інтерв’ю або думки саме Канадців, цікаво як Українець який нещодавно прибув до Канади зможе репрезентувати думку місцевих без самих місцевих?
-
Друзі мені цікаво почути ваші думки з приводу планів уряду Канади , що ви про це думаєте ? Думаю багатьом ще й корисна буде ця інформація youtu.be/tOh2eYfJ4uw
-
Я рік в Канаді а не нещодавно Ті хто мене дивляться і знають , знають скільки друзів канадців у мене Якщоб люди дивились відео по 30-50 хв з інтервʼю + субтитри робити я б робив , но не дивляться нажаль