Українська Канада
-
Ви самі не обираєте візу. При заповненні анкети, є пункт, чи хочете ви працювати в Канаді, якщо поставити галочку, то швидше за все отримаєте робочу візу на 3 роки. Якщо галочку не поставите, віза візитор, термін до закінчення вашого паспорта. З візою візитер, дозвіл на роботу зможете отримати після приїзду до Канади.
-
Вибачте. Не зрозуміла. То на який вид візи подаватись? Бо на ютуб перші 2 відео «Візітор» і «Темпорарі резидент». На яку з них?
-
Все російською😩
-
Оскільки ніхто мені не відповів, повторю запитання)))) На який вид візи подаватися вже з Канади після фоіл - лес. Візітор чи темпорарі резидент?
-
Дякую. Але я не знаю усієї процедури. Буду дуже вдячна, якщо ви мені зможете пояснити як це все правильно зробити. Дуже хвилююся, не хочу схибити
-
Ще хотів запитатися за ось це питання
-
Вітаю. Пробачте що турбую. Підкажіть, будь ласка, інформацію стосовно візи. Ми з донькою їдемо на біометрію до Братіслави. Знаю, що візу в Словаччині не вклеюють. Що ми мусім робить, коли отримаємо запрошення на отримання візи? Розгубилася . Куди бігти не второпию.
-
Я зрозумів,дякую.
-
І чи потрібні батьки щоб подати на візу,так як батьки знаходяться в Україні,а я в Польщі?
-
Дякую,а якщо я хочу перевестися з технікума в Польщі до Канади то це можливо?
-
Привіт хто знає,чи можна подати на візу до Канади в 17 років?
-
Така ситуація: Паспорти мій і дитини відправлені на вклейку. Майже три тижні тому. Приходить повідомлення від Ircc. Запросило permission від батька на в'їзд. В кого була схожа ситуація?
-
Thank you guys!!!