Українська Канада
-
Ищу людей на удаленную работу Обучаю абсолютно бесплатно Никакие деньги на перед я не беру⛔️ Мой интерес это работа на меня под % Кого заинтересовало в лс👇
-
@banofbot
-
Шановні, а що тут таке? Чому почистили нічну дискусію? Видаляйте вже всі месседжі на тему LGBTQ+, якщо щось пішло не так. Чи тут тільки можна писати про те що в Канаді все ідеально?
-
Хто вчора був на фестивалі українського борщу Оттаві?) Діліться враженнями!
-
@banofbot
-
Взагалі було більше 500 людей, волонтери добре організували 20+ різновидів Борщів по регіонам України, захід відвідало багато Канадців
-
Готую репортаж для місцевої газети, можу поділитися коли опублікують)
-
А ажіотаж чого такий ? Невже через борщ ? 😉
-
Місцеві Українські івенти доволі популярні серед Канадської спільноти в Оттаві. Особливо останні майстерні Писанкарства. Наприклад в минулому році ці майстерні за підтримки місцевої спільноти зібрали понад 30к долларів на допомогу Українцям за декілька івентів
-
Здравствуйте, меня зовут Владислав мне 26 лет ток прибыл в Онтарио, в поисках работы кто может помочь. Район для работы прекрасно будет Нью маркет Аврора, хорошо работаю с електро инструментом в строительстве опыт тоже есть, есть опыт работы на складах так же на линий сборки фасовки! Буду рад любому варианту, всем спасибо, хорошего дня ☺️ Мой номер 437 286 3999