Українська Канада
-
Німеччина
-
залежить від країни, в якій ви будете вклеювати візу.
-
треба навіть дивитися конкретніше на сайті візового центру, в якому ви будете вклеювати ( Німеччина велика країна, візових також напевно багато ). Цю інформацію можна отримати на сайті самого центру, тут вже гуглити треба. Наприклад, в Нідерландах не треба було реєструватися на подачу паспорта, а в варшавському візовому – на будь-яку дію потрібна рестрація.
-
Всього 2, Берлін та Дюссельдорф
-
Гггггггг, виключно через VFS, у вас буде інтервал в 15 хвилин, і ще обов'язково роздрукуйте із персонального кабінету лист, що надійшов на запрошення
-
Більше 2 років, але як відбувається сам процес обміну? Курси треба не треба проходити?
-
Просто я не можу ні як зробити термін через VFS, і думаю якщо я поїду зі всіма документами але без терміна, мені вклеять чи ні ?
-
Щоб відправити по пошті треба в них взяти папір з реквізитами отримувача платежу послуг зворотньої відправки паспорту, тому якщо людина цей лист не взяла в момент біометрії здачі, то в них мабуть же можна якось через пошту зробити запит
-
А, стоп, то я писав про біометрію бо сам їздив до Берліну, а як на вклейку хз, бо поштою їм відправляв, але на ту ж адресу де біометрію робили, тому краще зателефонувати в коло центр та запитати
-
шукаєте в гуглі cn tower tickets і вибираєте який вам підходить. Ціни без такс