Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська Канада

Українська Канада

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
125.9k Posts 9.0k Posters 230.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t5460699821T Offline
    t5460699821T Offline
    Адам Рихтер
    wrote on last edited by
    Его ж продлили на год.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5305370960T Offline
    t5305370960T Offline
    Spolupráca informácie
    wrote on last edited by
    Спасибо за ответ .отметил ваше остроумие )
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    R
    wrote on last edited by
    Доброго дня , може хтось підсказати, якщо дружина буде летіти з Канади з дитиною до європи , то від батька потрібні якись папірці на дозвіл?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yura Yura
    wrote on last edited by
    ну так в профілі m-sk написано (ищу знакомства с Укр-цами для обмен опытом и КОМЕРЧ развития.). хто такі 'Укр-цами'' ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t653064102T Offline
    t653064102T Offline
    Anastasiia Kalinina
    wrote on last edited by
    Ви маєте спілкуватись тут українською мовою Поважайте правила групи
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Подайте на вклейку до Берліна без реквесту. Вклеюють
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Shurotchka Tarasenko
    wrote on last edited by
    Badly needed 18 Line Cooks To Start ASAP Full Time & Part Time!!! ---------- Interviews: Tomorrow, Monday & Tuesday @10am-5pm Talent Employment Inc. 5601 Steeles Avenue West Unit 5, Toronto ------------- Worksites or Placenents: 1 Greater Toronto Area - Markham, Scarborough, Toronto Downtown, Vaughan, Mississauga, Brampton, Etobicoke; 2 Muskoka Area; 3 Port Carrington, Huntsville, Gravenhurst & etc. For Muskoka locations & Outside Toronto: Аrranged Accomodation & other privileges ----------- Shifts: Day & Evening ------------ Requirements: Real Line Cooks Experience Must have a set of knives Chef Jacket & Chef pants ----------- Payrates: $19-$22/hr ------------ Whoever is interested & qualified!!!! Please send resume to [email protected] or text Gemma - 647-218-1802 ASAP
    1 Reply Last reply
    0
  • t76062656T Offline
    t76062656T Offline
    Mariana Kisil
    wrote on last edited by
    Доброго вечора. Цікавить робота для 3х дівчат. Досвід в продажах,рекрутерстві, на складах, в прибиранні квартир, наявність прав. Англійська на мінімальному рівні, але швидко вчимось. Хто має інформацію. Буду дуже вдячна. Торонто
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Rus
    wrote on last edited by
    Пишіть у місцеві чати, де ви проживаєте. Це загальна група
    1 Reply Last reply
    0
  • t581494299T Offline
    t581494299T Offline
    Denys Denys
    wrote on last edited by
    Ізі будуть працювати, потрібна одна фраза, «Ду ю вант ту ворк?» для цього і мінімального рівня вистачить
    1 Reply Last reply
    0
  • t296518037T Offline
    t296518037T Offline
    Nick Eddinton
    wrote on last edited by
    Мені здається на такі позиції як рекрутери, менеджери і тд навіть розглядати не будуть новоприбулих без місцевого досвіду, не кажучі без знання мови.
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Тетяна Валеріївна, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
    1 Reply Last reply
    0
  • t595132086T Offline
    t595132086T Offline
    Alenushka
    wrote on last edited by
    Я щось шукала не найшла, для моєї дочки На практику в готелі або ресторані, володіє вільно англійською і французькою, вона в університеті, але потрібно пройти практику, віддала і надіслала багато резюме - і тиша
    1 Reply Last reply
    0
  • t696160613T Offline
    t696160613T Offline
    Євгенія Тернова
    wrote on last edited by
    Потрібна допомога. Дочитайте до кінця. Я маю можливість звернути увагу до потреб українців у Канаді з надією отримати більше підтримки розуміння і допомоги. Для цього я проводжу дослідження наслідків війни на адаптацію українців в Канаді і зможу виступити з анонімними результатами на конференції з питань здоров’я біженців. Я беру участь на волонтерських засадах і прошу допомоги. Потрібні кілька людей для індивідуального інтерв’ю зі мною онлайн або особисто в Калгарі. Я психолог з України з досвідом роботи 14 років (з 2014 року робота в тому чисті з травмою). Питання стосуватимуться виключно наслідків - що зараз заважає, що тяжко дається, чи є наявні тривога, порушення сну, туга, панічні стани чи страхи тощо. Потрібні саме люди, які мають травматичний досвід війни будь-якого роду - прикро це писати, але як є. Увага, говорити будем про адаптацію і наслідки, я не буду розпитувати ні в якому разі, який саме досвід переживала людина - це не є предметом розмови. Я маю 5 запитань. Це займе від 20 хв до 1 години. Абсолютно конфіденційно (можемо зустрітись через зум без увімкнення камери, якщо це важливо; я не публікуватиму ніде імен і навіть місто, за проханням). Хто відчуває в собі змогу допомогти - напишіть мені в особисті. Дякую, що дочитали аж сюди.
    1 Reply Last reply
    0
  • t696160613T Offline
    t696160613T Offline
    Євгенія Тернова
    wrote on last edited by
    P.S. Я не запрошую нікого на консультації, бо не маю права консультувати в Канаді, це ніякий не трюк. Дякую за розуміння😊
    1 Reply Last reply
    0
  • t765360227T Offline
    t765360227T Offline
    Кіра✨
    wrote on last edited by
    бо є робота для чоловіків, а є робота яку жінки фізично виконувати в більшості випадків не можуть, бо фізична сила не рівна у чоловіків та жінок!
    1 Reply Last reply
    0
  • t5988337648T Offline
    t5988337648T Offline
    Last Lost
    wrote on last edited by
    Що значить робота для дівчат? Це Канада тут усі гендери рівні! Прошу поважати чоловічий гендер та не робити акцент на умовах для "жінок" ! Це не є допустимо! Та ображає! На стройці усі однаково працюють
    1 Reply Last reply
    0
  • t765360227T Offline
    t765360227T Offline
    Кіра✨
    wrote on last edited by
    у соціумі є такий термін як чоловіча і не чоловіча робота, який +- відмежовує автор оголошення використала його щоб відмежувати традиційно не притаманні її статі роботи Що тут такого 😅 Можливо на цьому спеціально зроблено акцент, бо людина знає, що констракшин – це не ок для неї
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    Доброго вечора, хто вже в Канаді, може підкажете який курс обміну евро до канадського долару? Чи може сайт де можна подивитися. Думаємо просто як краще в Канаді поміняти,чи краще в Європі. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t765360227T Offline
    t765360227T Offline
    Кіра✨
    wrote on last edited by
    є така штука як більшість зрозуміло шо завжди є винятки
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.