Українська Канада
-
Навіть швидше, я теж здивувалась))
-
-
дякую, я гадав що коли цю процедуру це робе інша людина (не власник паспорту) то процедура змінюється. А запис у візовий центр треба робити на ім'я (влсаника паспорту) чи того хто подає або забирає?
-
Біометрія вже готова, тільки паспорт відправити на вклейку та його забрати. Треба вписати мого представника у consent form та й все я так розумію?
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка щоб відправити мій паспорт на вклейку іншою людиною (наприклад брат), особисто (не поштою) - які документи треба підготувати і написати про нього? Чи може мій представник подати мій в візовий центр та забрати особисто без проблем?
-
Вітаю! Скажіть чи є тут в чаті люди які летіли волонтерським рейсом до Саскачевану 25 жовтня і зійшли у Вінніпег? Як було з багажем, через скільки багаж повернувся до вас, і як саме, чи можливо ви забрали одразу?
-
Доброго дня. Підскажіть , будь ласка, до якої дати дії програма матеріальної допомоги для українців в Канаді.
-
Лист POE мені теж прийшов через тиждень як відправив паспорт, але сам паспорт назад прийшов через 3 тижні після того як прийшов лист POE так шо не переживайте все прийде. Бо я на гімняк звівся поки чекав ті паспорти, в мене рівно місяць зайняло.