Українська Канада
-
батьківщину не обирають, як то кажуть було би добре, якби тут (в Україні) дотримувались тих самих елементарних правил , що наші люди змушені дотримуватись інших країнах не смітити мінімум і до людей не чіплятись але ж ні, насрати можна тут, а потім їхати і говорити які ж проблеми з усім в Україні
-
Медицина нормальна, краща ніж в Україні. Дитині треба було видалити вушну сірну пробку. Напередодні записались онлайн у найближчу клініку,, вказали причину звернення, прийшли в зазначений час, нас вже чекал лікар, 10 хвилин на процедуру і все, питання вирішено. Безкоштовно, без сидіння у черзі, без нервів.
-
Привіт. Питання щодо biometric validity letter. чоловіку прийшов такий лист, а мені ні. хода здавали разом. Інформація щодо біометр даних підтягнулась в кабінет обом. чи було у вас таке що комусь не приховюдив такий лист і зо робити в такій ситуації?
-
-
Підкажіть будь ласка це означає що вже поставлено візу , можна забирати паспорт ? Конверт із рішенням для вашої заявки з ідентифікаційним номером відстеження…,,,,, був отриманий від офісу IRCC четверга 18 травня 2023 року в Канадському візовому центрі Канадського візового центру у Варшаві та готовий до отримання. Щоб дізнатися більше про місцезнаходження та години роботи нашого VAC, відвідайте наш веб-сайт за адресою: www.vfsglobal.ca/canada/Poland. Будь ласка, зверніть увагу, що це автоматично створений електронний лист. Будь ласка, не відповідайте на цей електронний лист.
-
Які тисячі ??? 400 -600грн прийом, повторний 200грн. Це недоступні? Навіть за українську мінімальну зп це доступно. І я кажу за швидкий доступ, в Канаду місяцями можна чекати прийому чи операції. Мій коментар був до того, що не треба вже так опускати українську медицину. Первинна медицина точно краща, щодо серйозних випадків таких як рак чи якась операція , звичайно Канада виграє , якщо дочекаєтесь того лікування
-
Руку хоч пришили?
-
Я медик і я в Україні не міг собі дозволити, на зарплату приватну медицину
-
Канадці більше сміття розкидають ніж іммігранти
-
Без черги? Це як?