Українська Канада
-
Шановні українці доброго дня Підскажіть будь ласка мій брат знаходиться в Німеччині він та Його дружина отримали канадські візи окрім менші дитині ще не прийшло не письма нічого 16 років має вже чекаємо півроку звертались вкри засну підтримку відповіді ніякої немає що робить заздалегідь дякую💙💛
-
я рекомендую Вам завітати хоч в один волонтерський фонд і поглянути на його роботу зсередини. Повірте, вкрасти щось у великому фонді, в якому працює та волонтретить багато людей, вкрай важко. Ну, окрім того, особисто знаю бійців деяких бригад, які повністю були забезпечені наприклад квадрокоптерами від фонду Притули. Вас же ніхто не заставляє донатити, будь ласка, оберайте інший фонд. Але інтернет-плітки розповсюджувати не треба
-
Такий уклад світу
-
Наприклад сварками
-
Ми завжди на Притулу донатили/донатимо і багато моїх знайомих так само… А що не так з Притулою? Не Ахметову ж донатити?
-
Доброго дня🇺🇦 Гайз, підкажіть будь ласка тут чи в лс, до кого можна заздалегідь звернутися з приводу безкоштовного житла в Торонто для українців на перший час після прильоту? Я десь читала, що Канада дає готель на 2 тижні після прильоту для українців. І трохи переживаю, як бути, якщо я приїду, а житло більше не надають. Буду дуже вдячна за інформацію 💛💙