Українська Канада
-
Все інше легко вирішити, якщо вони є
-
Так, так, тільки в грошах друже 🤡
-
Так, теж можна, гзт переходиш, поправляешь здоров'я, займаєшься по троху в спортзалі. Жінку знаходиш. Якщо інвалід можеш біонічні ноги або руки купити найкращої якості. Так не повноцінно, але працює
-
Особливо коли, наприклад, тобі 50, ти розвалюєшся, без сім'ї, без близьких тощо
-
Якщо ти без грошей, тобі ніхто не допоможе, якщо маєш якісь проблеми фізичні із-за яких не можеш працювати, щоб не вмерти з голоду
-
Допоможуть, близьки, може друзі
-
Угу, звісно. Якщо вони є. Багато існує людей, кому ніхто не зможе допомогти бо теж бідні, або їх просто немає
-
-
Якщо платив податки, то нічого скоріш за все не зроблять. Помилують, там індивідуальна історія є скоріш за всього яку ми не знаємо
-
В загалі це не мій чоловік,а моєї подруги. Та і питання було інше. Тому дякую за вашу відповідь
-
Не знаю ній ,я написала ситуацію , щоб хтось має справжній досвід допоміг людині. Дякую всім
-
Так цікаво коли люди питають в групі і починається таке собі мінні шоу. В решті решт на саме питання вже ніхто і не дає конкретної відповіді. Про те починається повчання, дратуваня, ображаня і т.д... Цікавий в нас все таки люд
-
Можна в США платити податки навіть якщо в чорну працював
-
Та ні моєї подруги 🤣
-
Шановний, пане! Кожен з нас має право на свою точку зору! Ми не в мордорі! І якщо мої думки не співпадають з вашими, то це значить, що я думаю своєю головою, а значить є чим думати! Щоб зрозуміти, що влада України шапіто, почитайте закони ними прийняті в інтересах олігархів, але не народу, про 500 тон гуманітарки,яку тупо згноїли і за це жодної відповідальності, про яйця по 17 грн штука,які закупляли для ЗСУ, але ніякої відповідальності за корупцію і т.п. А щодо приналежності))) того "чоловіка", то на 99 відсотків впевнена, що то хасбент цієї леді! 😀😀😀 Чи в її "падружки" телефона нема, щоб самій такого роду інформацію запитати !? Тому, леді і джентльмени,якщо ви не готові читати відповідей на ваші запитання, то краще не задавайте їх! А щодо моєї відповіді, то вона була спрямована на те, щоб людина, перед тим,як щось кудись писати чи надавати якій документи, подумала про наслідки,які можуть бути в подальшому! Несплата податків в будь якій країні карана,як і фріланс без їх сплати! А ви ж не уточнили з цього приводу! Але, люди з обмеженими розумовими здібностями, можуть лише бризкати тим, чим наповнені і що не тоне! Гарного дня! Навчіться повазі до чужої думки!
-
ви написали "українське шапіто", не про владу чи щось таке, ви пишете "ви не думаєте...." да що ви взагалі знаєте хто про що думає і що ця людина знає чи ні? Було запитання, не маєте відповіді? Промовчати, без виливання своїх нікому не потрібних думок негативних думок, це дуже важко? Відповідь очевидна. Я вже не кажу про "обмежені розумові здібності" та "що не тоне". Ви вже виявили себе на всі сто процентів.