Українська Канада
-
Ну чорним по білому написано, що для українців дають кредит, хто має БРП уже. Якщо через суперспонсора отримав БРП, а я одержав через Шотландію якраз. Та й я думаю, українцям дозволять залишитися, сумніваюся, що всіх виганятимуть потім, хоча хто знає.
-
сумніваюся, що на той час ще сидітиму тут у чаті
-
Ок, термін перебування закінчився, людина більше не в країні, як банк зможе повернути гроші?
-
Пробуйте! Тільки потім поделиться з нами історією успіху обовʼязково)
-
Наразі жодна з схем Ukraine Family Scheme -Homes for Ukraine - Ukraine Extension Scheme для Українців у Великобританії не дає право на отримання статусу постійного резидента, ці 3 роки, які надаются за схемою, не враховуються в міграційний стаж, за яким якщо ви проживете у Великобританії протягом 5 років і будете відповідати іншим вимогам для поселення на імміграційному шляху, як для кваліфікованих робітників, то можете отримати ПР-постійний статус в країні.
-
Доброго дня хто підскаже. В мене віза вклейна проста туристич до якого числа я маю заїхати в Канаду що отримати ворк перміт
-
Я думаю щось придумають, практично в цьому впевнений, але, звичайно, розраховувати на це не варто, потрібно буде підстрахуватися, спробувати на візу тир 2 перейти.
-
Ви можете сподіватись на авось та на популизм политиків, реальність трохи інша, і поки на рівні міграційних програм та законів не буде змін, ніхто на поступки не піде. Моя думка, для Українців ніхто ніяких “спеціальних міграційних програм” робити не буде, бо це викличе великий прецидент для інших народів і по факту буде їх дискримінацією.
-
Ну так і в Канаді говорили, що робіть PR, а то додому поїдете, а нещодавно Трюдо сказав, що дозволять залишитися всім, навіть хто не перейшов сам на PR, все змінюється.
-
Ви вже оберить про що говорити, про отримання дозволу на роботу чи статусу постійного резидента, це трохи різні речі
-
Так, я не планую, це так, розглядаю варіант, але роботу я швидше за все в Канаді не знайду, по якій працюю, йти на завод я не хочу, звичайно ж)
-
“Трюдо сказав” це звісно вверх планування міграції в Канаду, заздрю вашої впевненості)
-
Розкажіть мені, як можна приїхати без освіти, та досвіду роботи в Канаду, наприклад поляку, і отримати одразу дозвіл на роботу некваліфіковану =)
-
Для Українців немає окремих ПР програм в Канаді, все на загальних умовах. Де ви таке знайшли?
-
Ну так якщо міркувати, то і в Канаді дискремінація, українцям на ПР перейти легко, нікому іншому такого не зробили, Трюдо сказав дасть можливість залишитися українцям, це що на ваш погляд?)) У Великобританії дали можливість отримати не виходячи з дому візу на три роки, інші так можуть? Ні не можуть – дискримінація вже виходить?
-
Відкрию вам таємницю, але людина може вже хоч на другий день в Канаді податись на ПР та отримати його, якщо в неї був кваліфікований досвід за кордоном та інші умови, які потребують одна з міграційних програм:)
-
Хто намагається в Онтаріо чи Британській колумбії отримувати так ПР - їхні проблеми)
-
Гарантій немає, але це дає шанс, бо без канадського досвіду роботи PR не буде.
-
Навність дозволу на роботу взагалі не гарантує отримання ПР-у, якщо ви виконаєте або ні умови провінційної або федеральної програми - так, але якщо ви умовно будете працювати баристою три роки в Торонто, у вас тільки шлях додому з варіантів після закінчення терміну дозволу на роботу.
-
Ну, так дозвіл на роботу веде до ПР, все взаємопов'язане.