Українська Канада
-
youtu.be/Simp_czWoo4
-
Привіт! Підкажіть, будь ласка, де можна в Монреалі пройти медогляд для ворк перміту і скільки це буде коштувати? Хтось робив? Дякую!
-
Я так і не зрозумів, чи можуть цим скористатись ті, хто приїхав спочатку до інший провінцій? А бізнеси відкривати - люди мають почуватися впевнено, тобто бути постійними резидентами
-
Вітаю, люди потрібна допомога. Поїхали з країни, а з банку RBC прийшов лист, що є борг по дебітовій карті 5.39. З української карти гроші перевести не можу, бо встановлено заборону НБУ (переказ з української картки на картки інших країн). Чи є у когось можливість перевести гроші з канадської картки, а я вам гроші переведу на українську ?
-
Треба було рахунок закрити офіційно
-
Тоді далі буде іти нарахування оплати за рахунок
-
Рахунок однозначно треба закрити. Спробуйте подзвонити в банк (напириклад, через skype), спитайте, які є опції - віддалено або через представника, також можете уточнити з приводу боргу, оскільки обслуговування рахунку мало бути безкоштовним. Може це якась помилка і його спишуть.
-
Притула - мошенник! Не переводите ему деньги.... отдайте лучше украинским семьям, которые нуждаются. но ни в коем случае НЕ ОТДАВАЙТЕ ИХ ПРИТУЛЕ-Мошеннику!
-
мова бесіди українська. хоча, по одній з аватарок з рузьким тг каналом все ясно
-
я про те, що волонтери “підкрадають” чую з 2014 року, як тільки волонтерський рух зародився. Не хочу сперечатися і розводити срач, тому залишимося при своїх)
-
я особисто знаю як мінімум один фонд, яких звинувачили в крадіжках, наприклад по політичним причинам) але не бачу сенс знову розводити срач про фонд Притули, головне доньте, як не Притулі, то напряму бригадам або іншим фондам, яким ви довіряєте