Українська Канада
-
ST. John’s невелика місцевість, але дуже атмосферна також
-
Нагадує Шотландію!
-
Доброго дня, всім. Склалася не приємна ситуація. В Калгарі приїжджаю 18 червня і повинна була зупинитися у людини , яка б мене прихистила на місяць. Але зараз не відомо де вона. Тому шукаю житло на деякий час поки не знайду роботу. Хто має хоч якусь інформацію чи може допомогти, пишіть в особисті повідомлення. Буду дуже вдячна.
-
Приклад історії успішної міграції за Federal Skilled Worker Program (Express Entry) Від ПР до Громадянства за 5 років. Доречі кількість балів 454 за CRS рейтингом, що на межі з мінімальним за останніми вибірками. Вірьте в себе 😊
-
в багатьох країнах шлях від пмж до громяданства не довгий. Друге діло, що від ВНЖ до ПМЖ шлях займає по 5 років
-
Не знаю таких країн, де за такий короткий термін можна прийти до громадянства. Плюси Канади, про які мало хто згадує
-
10 років в середньому в Данії до отримання громадянства від ВНЖ
-
То до адмінів))
-
треба в закріплені якісь FAQ, щоб можна було швидко знайти інформацію новим учасникам)
-
Міністерство з питань імміграції, біженців та громадянства Канади - IRCC нагадує про дві важливі дати стосовно програми CUAET для українців та членів їх сімей. Детальніше www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/end-dates.html 15 липня 2023 року - остання дата прийому нових візових заяв за програмою CUAET 31 березня 2024 року - кінцевий термін в'їзду до Канади за програмою CUAET і можливість отримати Work Permit, медичне забезпечення (OHIP), SIN, одноразову фінансову допомогу від Уряду Канади та інше.
-
Після 31 березня 2024 року? Особи з візою згідно з CUAET, які прибувають 1 квітня 2024 року або пізніше, повинні будуть відповідати загальним вимогам для в’їзду в Канаду та не матимуть права на отримання підтримки, запропонованої в рамках спеціальних заходів CUAET.
-
Україна 🇺🇦 була є і буде вільною! І нам треба зупинити сваритись на тему мови, обʼєднатися і бути одним цілим по всьому світу, незалежно від того де ми зараз знаходимось 🇨🇦💛💙