Українська Канада
-
Я сумніваюся, що у "вільній та демократичній країні" відкриють кордони для частини населення у найближчий рік.
-
туди якщо і їхати, тільки щоб PR отримати)
-
Я скажу так, бачу сенс у таких провінціях тільки як для перевалочних пунктах, щоб отримати перміт, а так я б там не жив) Я не бачу сенсу жити в маленьких містах.
-
Чи дадуть потім ворк перміт в аеропорту, це велике питання, а без нього ця віза не потрібна.
-
Після війни, все буде залежати від верховної ради, що вони будуть робити для людей, щоб поверталися, як що все буде як до війни, корупція, безробіття і так далі, то нажаль в Україні населення буде десь 20 мільйонів, багато просто не повернеться.
-
Та щоб вони не зробили, навіть якщо почнуть боротися з усім, що ви перерахували, це все не побороти за 1 рік чи 2, це справа десятиліття чи десятиліть, я не готовий залишки молодості на це витрачати, і багато хто теж.
-
Безкоштовно навчаю англійської мови діточок та дорослих, у яких складна ситуація. Я аспірант філології, тому буде легко. Оплати немає, від вас тільки бажання. Набір кожні два тижні в тг каналі, дивіться в профілі, публікую там і матеріали. Просто хочу допомагати тим, що в моїх силах. Усім нам мирного неба!☀️
-
Вам треба почати читати офіційний сайт Канади де все досканольно розписано… www.canada.ca/en/services/immigration-citizenship.html
-
Привіт, мами до вас питання по вакцинації 👋 Я хочу зробити комплексну вакцину собі (правець+коклюш+дифтерія), щоб вже зараз малюку перейшли антитела. Лікар в країні де я зараз тимчасово проживаю, каже правець(столбняк) достатньо, інше зробимо дитині при народженні. Як з цим у Канаді, що радять вагітній, що роблять дитині ? Дякую за відповіді 🤗
-
Зараз загалом сижу в думаю чи варто взагалі їхати в Канаду не залежно від провінцій. Стільки відео наших з Канади, що важко з роботою, з житлом, все дуже дорого і не стабільно. Наприклад цей хлопець розповідає про свій досвід, їх таких багато. youtu.be/NxTIx5B_3cU
-
-
По перше проблема в тому, що туди поїхало багато заробітчан з полонуці та будівлі у Польші. А їхати на заробітки та міграція різні речі. По друге, люди готуються до іміграції по року по два, а тут народ просто узяв речі та поїхав, звичайно шо більшість не готові як виявилося Це не країна погана, це люди не готові