Українська Канада
-
Чи потрібно перекладати на англійську мову?
-
А коли починається навчання в школі?
-
Буду вдячна,якщо хтось підкаже,бо я вже візу маю,чекаю на дитину,а тепер переживаю що це означає
-
Добрий ранок,можливо хтось вже стикався,або знає.Подавали додаткові документи(дитина) на наступний день після того як запросили ці документи,раніше були написано "прийнято" а зараз дивлюсь вже "cancelled" Нових повідомлень немає,та заявка досі розглядається Не розумію що це означає
-
Користувач ValentynaLevch, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Всем привет! По..") не відповідає мові правил чату.
-
Скажіть, будь ласка, при наявності visitor record у особи, яка прибула за CUAET, чи можуть їй видати SIN-номер?
-
Здравствуйте! Может помочь, два небольших вопроса: 1. У меня есть виза CUAET до 2030 года для украинцев, это значит, что я должен приехать до этой даты, верно? 2. Могу ли я работать (сколько %), если одновременно получаю степень бакалавра/магистра в Канаде?
-
В Нідерландах в Гаазі було аппоінтмент треба був лише на біометрію, не знаю, як зараз
-
Було душе швидко, здав здається в четверг або пʼятницю, а приїхав в вівторок/середу наступного тижня забирати