Українська Канада
-
Розписатися не проблема, але в анкеті в мене позначено сінгл та не додано до документів свідоцтво про шлюб, бо його не було, це не буде проблемою при перетині кордону в Канаді?
-
Добрий вечір. В мене є питання, можливо хтось щось порекомендує?! В мене віза по CUAET на 3 роки(термін дії паспорта через 3 роки закінчується). Але виїхати я поки що не можу, бо хлопець не виїзний з України. Самій виїжджати не хочеться. Чи можливий такий варіант як: зробити новий паспорт та вклеїти нову візу, може мені її на довше відкриють?! Що для цього треба зробити? Чи можете ви щось порекомендувати, чи хтось так робив??? Заздалегідь, дякую за відповідь🤗
-
Так Будь де ,де приймають паспорти
-
Доброго вечора ! Підкажіть будь ласка, скільки зараз у Польщі чекати на вклейку візи? Місяц чи може бути більше ?
-
Може хтось знає, є така ж стаття тільки про девів?)
-
Доброго дня. Є хтось хто проходив мед огляд в Європі? Я чув що інформація в базах даних про мед огляд приходить до офіцерів приблизно за 2 тижні. В мене білет через 4 дні, а є можливість записатись на медогляд в Європі на завтра, чи є взагалі резон це робити та чи встигне мед огляд потрапити в бази даних офіцерів до того часу коли я прилечу?
-
Привіт, хто писав заяву на повернення коштів курєрської доставки паспорта, Варшава , гроші заплатили а паспорт не приїхав до нас.?)
-
74 дні