Українська Канада
-
Взагальному працює по принципу, чим далі від України, тим процес швидше. Нідерланди, до тижня від подачі до вклейки.
-
Шановні українці, дуже хочу звернути Вашу увагу -не пересилайте копії документів нікому ( окрім якщо це Сервіс Онтаріо допомога), документи треба приносити особисто, розуміти що за заклад. Якщо Вам пропонують роботу і просять надіслати копію паспорту і WP перевіряйте організацію, а краще йдіть туди особисто. Схема віддаленої роботи працює приблизно так: Будуть чеки відразу висилати і казати "собі береш 400, а по western union відсилаєш нам решту 1000". Чек підроблений, ти ложиш на свій рахунок в банку, пізніше банк це знаходить - у тебе кримінальна відповідальність, а них реальні гроші
-
Тут інша система лохотронів -теж з прибиральницями : ми в Африці хтось помер/ захворів / народився -дайте адресу, фіо і т . П. Ми Вам ключі вишлемо, та оформимо на роботу .. ну таке . Мені тут за три місяці «дуже повезло» з цією школою. Теж стосується житла- ніяких передоплат без договору або без розуміння, що то забудовник і ви дивилися квартиру .
-
Я не скажу вам з приводу дозволів, але коли ми летіти, то людей не пустити через перевозку для тваринки. Вона не підходила по розмірам за стандартами авіакомпанії та людей відмовлялись через це садити на літак, тому це теж треба дізнаватись. Для них ще важливо ,щоб перевозка була зручна по розмірам для тваринки, щоб в неї там було місце покрутитись ( це те що я почула від співробітників)
-
vm.tiktok.com/ZM2P6U69M/
-
Вітаю! Підскажіть, будьласка, коли після біометрики отримали позитивну відповідь про CUAET, як тепер (і чи потрібно взагалі) проставити візу у паспорт? Чи потрібно заздалегідь записуватись і за скільки днів посольства ставлять візу у паспорт? Брат іде у Европу і може взяти з собою паспорти, та поїхати хоч в Прагу, хоч в Варшаву, чи інше місто, де це можливо. Чи вдастся одразу це зробити, наче казали, що у Польші великі черги, і краще кудись подалі від українського кордону їхати?