Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська Канада

Українська Канада

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
125.9k Posts 9.0k Posters 250.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Багато знайомих живе у Едмонтоні, велика українська комюніті.
    1 Reply Last reply
    0
  • t296518037T Offline
    t296518037T Offline
    Nick Eddinton
    wrote on last edited by
    Я памʼятаю ковід в Києві, коли я один з перших пішов робити AstraZeneca вакцинацію і на мене дивилися як на божевільного, а це столиця на одну хвилинку.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1985806582T Offline
    t1985806582T Offline
    𝔻 𝔽 ✞
    wrote on last edited by
    Скоро напишу)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ksundel
    wrote on last edited by
    Це політика нажаль цілого світу
    1 Reply Last reply
    0
  • t296518037T Offline
    t296518037T Offline
    Nick Eddinton
    wrote on last edited by
    Але я не здивований, від “чому моя дитина повинна робити вакцину” до “чому ці гей прапори і моєї дитині розповідають про секс і контрацепцію в 12 років?” Питання навіщо сюди їхати якщо скрепи жмуть?
    1 Reply Last reply
    0
  • t119760042T Offline
    t119760042T Offline
    Vadym Pavlovskyi
    wrote on last edited by
    А якби дядя і тьотя лежали, волосся не стало б дибки?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ksundel
    wrote on last edited by
    Про ЛГБТ.Волосся дибки стає від побаченого. Коли дитина зі школи приносить малюнок з двома дядями, що лежать разом
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ksundel
    wrote on last edited by
    Ні, це інше, йдуть гріхи так якколись в Римі- Судоми і Гомори , і всі знаємо чим все закінчилось. Це глибше.Правильно - якщо в мене сусід наркоман доходить з дня на день- це теж його вибір.
    1 Reply Last reply
    0
  • t296518037T Offline
    t296518037T Offline
    Nick Eddinton
    wrote on last edited by
    В мене волося дибки стає від цієї повальної гомофобії від Українців, які приїхали в одну з найбільш безпечних країн для ЛГБТК+ і жінок. Чому вам так в край преться обмежити права інших людей любити один одного та ви не бажаєте інтегруватися в суспільство та поважати права інших?
    1 Reply Last reply
    0
  • t296518037T Offline
    t296518037T Offline
    Nick Eddinton
    wrote on last edited by
    Час продублювати мій пост:) Доречі це премʼєр міністр Канади
    1 Reply Last reply
    0
  • t296518037T Offline
    t296518037T Offline
    Nick Eddinton
    wrote on last edited by
    Канада - дружня до ЛГБТК+ країна 🇨🇦🏳️‍🌈, де за гомофобію - йде відповідальність! Привіт! Я Український гей-активіст та журналіст, який живе в Онтаріо. На тлі гомофобії, яку везуть в Канаду деякі громадяни, вважаю за потрібним надати важливу інформацію про країну, яка є одна з найбезпечніших у світі для геїв, бісексуал_ок, лесбійок, транс* людей (ЛГБТК+) й представни_ць різних рас та національностей. Трохи фактів: 🧑‍🤝‍🧑👭 У 2005 році Канада стала четвертою країною у світі та першою в Америці, яка легалізувала одностатеві шлюби по всій країні 👥 Дослідження Pew за 2020 рік свідчить, що понад 85% населення Канади (92% віком від 18 до 29 років) підтримують гомосексуальних людей. 🌎 Канаду назвали найбільш дружньою до геїв країною у світі, коли вона посіла перше місце в рейтингу Gay Travel Index у 2021 році, а у 2019 році — серед п’ятірки найбезпечніших у журналі Forbes. 🏙 У найбільших містах країни є власні гей-райони та спільноти, як у Торонто, Монреалі, Ванкувері та в Оттаві. Щорічно канадська ЛГБТ-спільнота святкує гей-прайди влітку у всіх великих містах з політичними діячами з федеральних, провінційних і муніципальних органів влади. Щороку Канада потрапляє в рейтинги найбезпечніших країн для ЛГБТК+ людей, в яких уряд та правоохоронні органи дбають про рівність для всіх людей та захист прав людини. Це одна з причин, чому сотні тисяч людей з різних куточків світу обирають Канаду для початку нового життя. Тепер поговоримо про закони в Канаді ❗️В Канаді федеральний та провінційний уряди регулюють питання захисту прав людини відповідно до Канадської хартії прав і свобод (розділ 15), згідно з якою кожна особа є рівною перед законом і має право на рівність і захист від дискримінації. ❗️Федеральний уряд і кожна провінція та територія Канади прийняли закони про права людини, які забороняють дискримінацію та переслідування за кількома ознаками (наприклад, раса, стать, гендерна ідентичність або самовираження, сімейний стан, релігія, інвалідність, вік і сексуальна орієнтація) у приватному та публічному порядку. Чи є відповідальність за мову ворожнечі, гомофобію або расизм в Канаді? Звісно. ⛔ Кримінальний кодекс прямо забороняє пропаганду ненависті проти членів певних груп, до яких входять представники громадськості, що відрізняються сексуальною орієнтацією, гендерною ідентичністю або гендерним самовираженням. ⛔ Кримінальний кодекс діє по всій Канаді та передбачає покарання за злочини, вчинені за межами Канади, зокрема проти прав ЛГБТК+ . Кожна людина, включаючи ЛГБТК+, захищена від наклепницьких образ, особливо які розповсюджуються через книги, газети, соціальні мережі або інші джерела. ⛔ Якщо суд визнає когось винним у публічному або умисному розпалюванні ворожнечі, особу можуть засудити до тюремного ув’язнення, штрафу та інших кримінальних санкцій Criminal Code (R.S.C., 1985, c. C-46). Рівність прав і свобод ЛГБТК+ людей визнається в Канаді на найвищому рівні, а гомофобія, расизм або шовінізм - є ганебними злочинами, за якими відповідно йде відповідальність. Що цікаво, 28 листопада 2017 року прем’єр-міністр Джастін Трюдо приніс офіційні вибачення в парламенті членам ЛГБТК+ спільноти. У грудні 2020 року начальники поліції Канади також офіційно вибачився за десятиліття утисків і протидії гомосексуальності та правам ЛГБТК+ у всій Канаді з 1960-х років до сьогодні. 🇺🇦🇨🇦 Також після початку масштабного російського вторгнення в Україну, Канада активно надає підтримку Українському народу, та ЛГБТК+ людей. У 2022 році за підтримки Канадських ініціатив та Української організації KyivPride відкрили програму релокації в Канаду для Українських ЛГБТК+ людей. Шановна громадо! Канада відкрила для Українців власні домівки та дала можливість жити в безпеці. Поважайте місцеві закони та порядки, які будувалися Канадським суспільством задля безпечного, рівного, та щасливого життя. Інтеграція, вивчення мови, законослухняність та повага до інших - це краще, чим ви можете віддячити Канадцям за їх доброту та відкритість. Слава Україні! www.canada.ca/en/canadian-heritage/services/rights-lgbti-persons.html
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ウラジスラフ
    wrote on last edited by
    Що прям з ліжка дістануть і в клітку? 😨
    1 Reply Last reply
    0
  • t296518037T Offline
    t296518037T Offline
    Nick Eddinton
    wrote on last edited by
    Бо якщо нам не кричати через декілька місяців ви знову всіх по кліткам посадите, позбавити прав та рівень насильства стане ще більше. Подивиться на США. Я був декілька років ЛГБТК+ активістом в Україні та організовував прайди, на нас нападали а поліція ігнорувала, і такі як ви строчили гомофобні коментарі. В цій країні вибачте, таке не вітаєтся, і ви самі обрали сюди приїхати, тому або поважайте закони, або навіщо це все?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ウラジスラフ
    wrote on last edited by
    Більшості пофіг насправді, як і мені особисто. Але не мені не подобається повальна пропаганда усюди, включаючи школи. Якщо всі кажуть, що має бути не важливо хто там кого любить, Ок без питань. Але навіщо про це кричати. Ну окрім лібералів політиків які таким чином собі голоса набирають
    1 Reply Last reply
    0
  • t296518037T Offline
    t296518037T Offline
    Nick Eddinton
    wrote on last edited by
    Останні фото - колона підтримки ЛГБТК+ Українців в Торонто разом з українською діаспорою, тиждень тому, прайд 2023
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ウラジスラフ
    wrote on last edited by
    У федеральному можна с піаром працювати, до речі
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ウラジスラフ
    wrote on last edited by
    Якщо це робите вдома, то я не думаю що хтось когось кудись посадить, при тому якщо я захочу посеред вулиці зайнятися сексом з дружиною, то в мене будуть проблеми із законом. Улавлюєте до чого я? Хіба це не рівність?
    1 Reply Last reply
    0
  • t296518037T Offline
    t296518037T Offline
    Nick Eddinton
    wrote on last edited by
    В будь якому разі, на щастя чи на жаль, у Українців немає виборчого права (як і у інших мігрантів) до отрмання громадянства Канади, і в федеральний уряд також працювати не візьмуть. Може за ці 3-5 років чомусь навчитесь)
    1 Reply Last reply
    0
  • t296518037T Offline
    t296518037T Offline
    Nick Eddinton
    wrote on last edited by
    Я тільки “улавливаю” вашу не освіченність та недолугість в цьому питанні. До чого тут публічний секс, який є нелігальний для всіх людей? Цивільні партнерства, права на спадщину, одностатеві шлюби, права на візіт в лікарню та дітей, зміна статі - це малий % тих прав яких досягли через кров в північній америці, і чого немає (поки що) в Україні. З вашим світоглядом краще одразу за полярне коло їхати, далі від цивілізації, щоб Канадців не лякати.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    R
    wrote on last edited by
    Сподіваємося що всі вони на фото законно виїхали з України в тро Торонто Проти лгбт нічого не маю, але підкресленість усюди парить
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags