Українська Канада
-
Ну я вам написала фаст фуд вже як крайній випадок… А так вам там вище Сергій написав де можно купувати їжу… Соррі, я напевно вам в тому не допоможу, їм переважно вдома, ходимо звичайно і в ресторани але там не буде $10-20…
-
Страви в таких місцях адаптовані під «канадський» смак, та і завжди можно попросити no spicy
-
Та навіть в тому Волмарті чи Собіс, чи суперстор готові курочки гриль продаються Курку готову взяв, на гарнір вже можно щось вдома приготувати;) що там гречка, рис чи бульба що вам вже подобається
-
Ну більш адаптований, не настільки гострий як в орігінальній кухні;) Я їла наприклад філіппінські, кітайські, страви Індії домашнього виробництва то там spicy 🥵 🌶️ 🌶️ 🌶️ , а в буфетах то страви не є такі гострі
-
Вітаємо, Victoria! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Всім добрий вечір, є 2 авіаквитки на 26 Липня з Торонто до Франкфурта, авіакомпанія Кондор. Ми з дружиною не можемо перебронювати дати, але можемо змінити дані пасажирів. Тому якщо комусь потрібно, можу продати квитки, набагато дешевше ніж на сайті кондору.
-
Дякую!
-
Треба отримати, потім вас ніхто не тримає можете їхати з Канади та до Канади коли захочете
-
Друзі! Можливо підкажете?! Необхідно приїхати до Канади на тиждень , на співбесіду. А потім повернутися до України. Я можу не отримувати в аеропорту WP ??? Це не буде вважатися порушенням програми CUAET? Пустять наступного разу в країну?
-
Добрий день. Підскажіть будь ласка, при заповленні анкети на візу потрібно загрузити документи, дозволяє загрузити лише 1 файл в 1 документ. А якщо декілька файлів, як їх одночасно добавити в 1 документ?