Українська Канада
-
Добрий день. Хочу звернутися до тих людей, які вже проживають в Канаді. Скажіть будь ласка які приблизно ціни на ремонт побутової техніки ( холодильник, пралка і т.д.) А також які ціни на встановлення кондиціонерів? Чи реально знайти роботу в цих сферах?? Дякую за відповідь💙💛
-
Нам знадобилися тільки переклади свідоцтв про народження дітей для реєстрації в школу. Все. Більше ніхто українських документів не запитував. Переклад диплому знадобиться для оцінювання на PR. Але переклади можна зробити онлайн через бюро перекладів в Україні. Готовність за 2-3 дні. Ціна таж сама.
-
Ремонт побутової техніки оплачується добре, але є ньюанси. Наприклад, для ремонту холодильників необхідно мати ліцензію чи сертифікат, щоб замовити фреон. Кондиціонери тут інші, таких як у нас ще ні разу і ні в кого не зустрічала. Для кондиціювання тут ціла система, вбудована. Плюс повинно бути відмінне знання мови.
-
Всем доброго утра. Возможно ктото знает есть ли в Mississauga или окрестностях Toronto сертифицированный переводчик чтобы перевести удостоверение водителя старого образца (ламинированное). В Drive test сказали что это обязательно для добавления стажа вождения
-
Доброго дня, знаю що якщо завозиш більше чим 10000$ то потрібно декларувати кошти, якщо я маю 9000 то мені я так розумію декларувати не буде потрібно, але цікавить чи зможу я без проблем купити автомобіль наприклад?