Українська Канада
-
з приводу втоплених не погоджусь. На власні очі бачив двічі цього сезону як легковик заїжджає в озеро щоб спустити човен з причіпа. Задні двері у воді майже по ручки, передні - по поріг. В такому положенні водій залишає авто на кілька хвилин поки швартує човен, потім повертається до авто і їде на парковку. Сапуни на редукторах, якщо це повноприводне авто, вся електроніка - взагалі все у воді. І то нікого не хвилює. Чи потрапляє вода в салон/багажник не знаю, може ущільнювачі тримають. Але це дуже розповлюджена практика
-
Тобто якщо я механік, і м'яко кажучи - не дурний від автівок, то мій досвід нічого не вартий, бо тут що автівки з іншим принципом роботи двигуна чи ходової???
-
vm.tiktok.com/ZM2CMRR4x
-
Тут, як і в Україні є сервіси котрі викупають найдобитіші автівки, "підшаманюють їх" і продають, як ліквід, бо можливо зробити сертифікат, але автівки "трупаки по факту"...
-
Це дає перевагу купити авто у належному стані а не корчів після таксовки...
-
Ми отримали, заплатили донат 800 cad за чотирьох. Переліт був Париж-Монреаль-Калгарі
-
Ми отримали, заплатили донат 800 cad за чотирьох. Переліт був Париж-Монреаль-Калгарі
-
Вітаємо, Oleg! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Всех приветствую! Набираю людей в команду🧑💻 Обучение абсолютно бесплатное! Денег на перед не беру❌ Моя выгода ваша работа под процент💲 Сфера-Арбитраж Криптовалют Заинтересованных жду в лс⤵️