Українська Канада
-
Так
-
Всім добрий вечір! Підкажіть будь ласка, сьогодні отримали листи від порталу IRCC. Чомусь в молодшої дитини (7 років) відсутній Unique Client Identifier (UCI). Можете підказати в чому може бути причина? Дуже дякую!
-
Підкажіть як правильно відповісти на питання чи я є резидентом іншої країни? Я не впевнений чи вірно буде те що я є резидентом України чи ні
-
Так, на кожного окремо, на старшу доньку, 9 років, присвоєний UCI і також Client Application Summary. На молодшу дитину - відсутній UCI та Client Application Summary.
-
Присвоїли йому Application number, і написано що вони отримали його Application. Але немає самері, як у нас у всіх. І немає UCI.
-
Аплікацію я тепер не бачу і чомусь її самері теж не прийшло. Але номер апликацїї присвоїли. І написано що отримали її.
-
Хіба необхідно окремо подавати? Бо на сайті кажуть You don’t need to apply to receive the payment for the CAIP. The Canada Revenue Agency (CRA) will determine your eligibility when you file your income tax and benefit return and will send you payments if you’re entitled to them.
-
А може варто ще раз подати аплікацію на нього? Як Ви вважаєте? Дякую за відповіді!🙏