Українська Канада
-
О, я вас розумію. Там де 80 їдеш 86-87, а тебе обганяють майже всі. І ти ніяк не допетраєш, чи я дурень, чи всі інші.
-
Щодо нещодавно у Манітобі, то я читав, що там все таки водій автобуса прорахувався. Але загалом, ви праві. Тихо їдеш, далі будеш.
-
Не знаю про яку повільність ви говорите в квебеку, в межах монреалю хайвей 40 або будь-який інший, ліміт 70 встановлено, потік їде зі швидкістю 90-110 🤦🏻♂️ Щодня їзджу на роботу… Тільки я і ще пару кваків максимум нудять 70-75 км. За межами міста на хайвеях у провінції в середньому +10-20 км від ліміту
-
Я не кажу про повільність. Просто середня швидкість в Квебеку на 5 км нижче, ніж в Онтаріо. Коли їдеш своєю машиною, то це важко зрозуміти, бо я сам від настрою можу їхати 100, а через хвилину 120. На траку ти їдеш з постійною швидкістю 105 і відчуваєш загальний рух трафіку
-
Можливо, питаю в знайомих, які тут 25 років, кажуть - значить у них гроші є 🤦🏻♂️🤔 але за рік перебування тут, а бачив лише декілька разів поліцію, яка контролювала швидкість і зупиняла. Навряд чи, кваки розкидаються грошима за перевищення, на хвилинку, за це ще й поінти знімають… тобто, скоріше, це говорить про якість та вибірковість контролю
-
-
Так тут на хайвейських бордах інформація про штрафи і вони починаються з +20. Камери в місті присилають штраф за +10. Хоча, як пояснював мені один україно-канадський поліцейський, - маю право і за +1 км виписати квитанцію, якщо зупиню і настрій поганий)))
-
У мене пам'ятаю одна робота починалась о 5-й вечора майже в центрі міста, а паркувати машину на дорозі дозволяється з п'яти. Я завжди приїжджав в 4.55, паркувався на вулиці і йшов до праці. Півроку так працював і проблем не було, і тут в мій останній робочий день підхожу до машини, а там виписан штраф в 4.58. Зараз це вже смішно, а тоді ходив шокований кілька днів з такої невдачі))