Українська Канада
-
Манітоба міняє по дії
-
Підкажіть будь ласка ,фізичних прав на Керування авто немає ,згоріли разом з будинком ,та і всім містом Кремінна. Відновити на території України немає можливості. Є лише права в дії ,чи можна отримати канадські права по правах з дії(я про ті провінції де замінюють)
-
Гадаю бажання їхати в Канаду в 2024 вже ні у кого не буде, враховуючи що допомогу та ворк перміти видавати припинять
-
Вітаємо, Yura! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Я бачив, і от те про що я говорив, були люди там або 60+ або діти шкільного віку
-
От я їх тут шукав, але так собі виходить знайти
-
Привіт всім, моя родичка шукає орендарів це її оголошення: Шукаємо порядних орендарів в двоповерховий будинок (будинок стрий) на Міссіссазі/Port Credit на місяць часу (Вересень, можливо ще Жовтень) На першому поверсі дві спальні+вітальня+їдальня+кухня+ванна кімната; На другому поверсі дві спальні+душ; Є все необхідне для життя, зокрема: пральна машинка, сушка, посудомийна машинка, все помешкання омебльоване, інтернет, парковка. Поряд GO та Bus stations. Плата: 4300$+світло, газ, вода. Більш детально звертайтеся за номером: 416-821-0402 Наталя
-
Вони там є, проте їм по 50+ вони вже з дітьми, або взагалі ще те покоління що одразу приїхало після 2 світової, а от молоді 20-40 там ну немає майже.
-
Доброго дня,хтось знає поділіться будь ласка куди писати в кризисну форму на рахунок заявки CUAET скиньте силку будь ласка Дякую
-
Я в Садбері, це 4 години на захід від Оттави і 4 години на північ від Торонто, 2 години північніше Баррі, трохи східніше від озера Гурон. Думаю, що в Лондоні я би точно знайшов українців з більшою вірогідністю, але поки що так. Я думав може переїхати в атлантичну Канаду назад, я був півроку до цього в Сент Джонсі на Ньюфаундленді, але там взагалі окрім природи немає нічого, що було би цікаво. Проте неймовірні люди і океан це фантастика, тому іноді дивлюсь в бік Галіфаксу також. Я вже півроку в Садбері.
-
Доброго дня всім, мене звати Андрій, я вже рік в Канаді, тільки зараз знайшов цей великий чат українців в Канаді. Шукаю нових знайомих і друзів. Я живу в Онтаріо, маю хорошу роботу, багато місцевих знайомих і друзів вже, але в моєму місті українців ну дуже не багато. Буду радий спілкуванню. Гарного всім вам дня!
-
З Днем Незалежності! 🇺🇦 Запрошую вас приєднатись до благодійної пробіжки на честь Дня Незалежності, яка буде проведена цієї неділі, 27 серпня о 10:00. Взяти участь можуть не лише бігуни, адже буде дистанція для бігунів 7 км, та пішохідна дистанція 2 км. Тож ви можете прийти з дітьми, батьками, домашніми улюбленцями. Коли - неділя, 27 серпня Час - 10:00 ранку Місце - 1 Palace Pier Ct, Etobicoke, ON M8V 3W9 Дистанції: 7 км та 2 км Приносьте українську символіку Зареєструватись на пробіжку можна за посиланням runforukraine.ca/#donate Мінімальна сума донату $20 Мета благодійного проекту #RunForUkraine об'єднати увесь світ навколо України та її цілісності. Ми біжимо всі разом по всьому світу, донатимо на сайті www.runforukraine.ca, а ваші донати конвертуються в кілометри, щоб разом пробігти 6992 км (такою є загальна протяжність офіційно визнаного у 1991 році державного кордону України). Ціль збору - закупівля рацій для українських захисників. Разом з канадським благодійним фондом “Другий Фронт Україна”, ми відкрили цей збір на рації для захисників України, бо надійний зв'язок — це запорука успішного виконання завдань українськими військовими та наближення нашої перемоги! Зареєструватись можете за посиланням runforukraine.ca/#donate Також приєднуйтесь на Facebook івент "TORONTO - Independence #RunForUkraine": www.facebook.com/events/3449006272079515 Будемо раді зустрічі з Вами! Разом до перемоги! 💙💛