Українська Канада
-
Працюєш рік за одною професією (майже будь якою), здаєш англ. (трохи підготовки) і все можливо, не дуже тяжко, але є нюанси
-
Мене це все лякає. Нещодавно почав слухати "чорне сонце" книгу В Шкляра. Там на початку якась шиза про "стародавніх укрів"які винайшли символ сили "чорне сонце" (дуже схожий на свастику) Короче, братські народи з росіянами, в них там теж різні маргінальні ідеї "стародавньої Гипербореї-Русі " з кавалерією на мамонтах 😂
-
Колись я приїхав до Харкова, у рідне місто, після кількох років життя в Ізраїлі. Пішли з друзями до крамниці купити алкоголю, поруч було багато різної молоді (це було біля центрального парку), всі веселі. Хлоп якись незнайомий в якості жарту підіймає руку і кричить "зіґ хайль" мені. Я йому пояснюю що я єврей, він в свою чергу пояснює, що він це робить "іронічно".Оце так жарти... через місяць почалося повномасштабне вторгнення під гаслами "денаціфікації"
-
Це... свастика???
-
Пакувати вдома в коробку від модема, роздрукувати квітанцію з сайта провайдера, якому повертаєте. І все
-
Перепостив у своєму тг каналі
-
Я вважаю, що явно рекламна компанія просіла. Багато б людей пішли підтримати, якби знали про це...
-
Якщо ви не забули, панночко, Україна воює за свободу і за вільний політичний устрій, з відповідними цінностями, тож якщо ви не проти цієї ідеї, то не мімікруйте під росіян, де за висловлення думки переходять на особистість, починають оцінювати гідність людини і її моральне право на щось, супроводжуючи це якимось штампами та ярликами "ти ось єврей, а там є українці", "сидиш у Канаді", наче в цілеспрямовано пересиджуєш щось, вле ви не знаєте яку користь він приносить суспільству Канади чи України, і якщо ви не знали, сучасна людина в розвиненому суспільстві може себе ідентифікувати хоч дінозавром, і це його свобода, не кажучи про єврей+українець.
-
доброго ранку хто може допомогти будь ласка 🙏 5-10грн на їжу кому не шкода 😞 вірю що є добрі люди дякую 🙏 4323357021397910