Українська Канада
-
Дякую
-
У всіх різні ситуації. І звинувачувати зараз українців в тому, що не подалися - абсурд. Вклеять всім, комусь раніше, комусь пізніше. Щасливі люди ті, які можуть виїхати вже. Не всім така розкіш дана. Хтось має пологи, хтось оперується, хтось чекає чергову хіміотерапію, хтось шукає зниклого на фронті чоловіка!
-
Якщо не так давно завершився , пишіть пояснювальний лист, англійською і відправляйте.
-
Чомусь всі думають,що ті хто дійсно тікав то вже в березні квітні подалися на візу Я наприклад тікала , будучи вагітною і з малою дитиною під обстрілами,коли в Чернігові було саме пекло з усіх боків,жила в центрі біженців в Польщі За програму знала з березня,і волонтерів знайшла ще в травні,але подалась тільки в жовтні,тому що то загроза передчасних постійно,потім важкі пологи і я одна без допомоги і тд.. І оцих суджень не розумію,коли говорять давно вже можна було отримати візу..
-
Не потрібно судити людей. Подають, бо хтось опинився дійсно в безвиході. А не їдуть може тому, що не мають грошей ще, накопичують. Дайте прийти до тями людям, які зараз тільки змогли вибратися з пекла. Всі травмовані. Не всі відразу в лютому-березні виїхали з країни. Ваше ніхто не забере.
-
Наскільки я розумію, залежить від провінції. Треба дивитись на їх сайтах. Конкретно по Британській Колумбії в них є ось таке: "Ukrainians arriving in B.C. with a Canada-Ukraine authorization for emergency travel (CUAET) will benefit from a more affordable process for the federally mandated medical examination. As of Oct. 1, 2022, the Ministry of Health began managing payment for the medical diagnostic testing, including chest X-ray and blood tests, that Ukrainians under CUAET may need to complete within 90 days of arrival in British Columbia. ... This means that people will not be billed for completing the required testing"
-
Ну блін, люди десятки тисяч платять щоб доїхати до Європи, подати там все по-швидше і все-одно чекають місяцями. А хтось просто подається і не завершує процес. То тоді людині не сильно треба значить.. А замість неї і цей час могли б розглянути того, кому нема де жити УЖЕ ЗАРАЗ
-
Ось інформація щодо медогляду для зняття деяких обмежень по WR, що мені надали зі Львова: Для проходження медичної комісії для еміграції в *Канаду* потрібно мати перелік таких документів: - український та *оригінал закордонного паспорту*; - форму ММ10-17(якщо документи в посольство вже подані) - військовий квиток або приписне свідоцтво з військкомату чоловікам від 17 до 60р.(У випадку відсутності даного документу, просимо Вас звернутися до психо-неврологічного диспансеру за сертифікатом/довідкою про стан психічного здоров'я. - сертифікат вакцинації від Covid-19. 5. Дітям до 16 років ( Ф-63) довідка про планові щеплення . Діти до 16 років супроводжуються батьками або іншими прямими родичами при відсутності двох батьків. - фото на місті в шпиталі; Вартість медогляду дорослі - 245$ США, діти від 0-5р. 185$ США, від 5-10р. - 235$ США, від 11-14р. - 235$ США. Оплата проводиться готівкою в гривні ,в валюті без решти, а також переказом в гривнях на рахунок МОМ через Приват24, реквізити якого надаємо при вашій потребі. Вартість додаткових обстежень оплачується додатково, окремо від вартості медичного обстеження. Медкомісія дійсна 1(один) рік від дати проходження . Комісія проводиться на час військового стану у середу та четвер з 9:00 до 13:00 за попереднім записом. адреса: Львів вул.Озаркевича,4 Шпиталь ім. Митрополита А. Шептицького ( дні можуть змінюватись відносно подій у державі... і можлива зміна вартості в залежності від курсу долара на день проходження медогляду.) З повагою, інформцентр Шпиталю Шептицького.
-
Всім привіт! Підкажіть будь ласка, у доньки не має паспорта свого, вклеєна до мене в паспорт, віза доньки також в моєму паспорті. Прочитала щойно інформацію що Польща не дозволить виїхати доньці. Чи правда це?
-
І всеж таки, вже хоста немає, а до Ванкуверу я і не прямував... Чи є сенс ризикувати? Все буде добре? Який досвід у кого приїхати без хосту. Готовий переїхати у інше місто/село, одразу працювати, мову знаю, гроші на перший час є... Але боюся Ванкувер ( Може приїду на зиму, спати ніде, нічого нема