Українська Канада
-
Здравствуйте, Может кто подсказать. В 17 лет один буду лететь в Канаду. Знаю, что нужно нотариально заверенное письмо от родителей для путешествия ребёнка. Что нужно для этого письма, Долго ли его делают и получу ли я его вообще в Литве, через консульство если я гражданин Украины?
-
Дякую❤️
-
Доброго времени суток Набираю людей в команду Сфера Крuпто За обучение денег не беру Беру людей с опытом и без✔️ Мой интерес это % от вашых чистых доходов ✅ Занимает 1-2 часа времени⏱️ Можно совмещать с оснований работой Всех заинтересованных жду в лс✅
-
Доброго дня! Хто підкаже де не дорого можна поміняти оправу на окуляри? Можливо хтось знає які окулісти працюють зі страховою Blue Cross?
-
Добрий день шановні організатори групи й учасники. З Днем подяки! Підкажіть, будь ласка. Українка є розлученою з турецьким громадянином. Є рішення суду турецького з апостилем. Щоб вийти заміж за громадянина іншої країни (не України, не Туреччини) у Канаді ще щось потрібно? Чи треба, до прикладу, перекладати в Анкарі з турецької мови рішення судове про розлучення, перекладати апостиль, а потім ще якось легалізувати через турецьк.МЗС? Чи це вже забагато, бо є апостиль уже на рішенні турецькою мовою. І лише треба буде перекласти в Канаді у місцевого перекладача англійською чи французькою і все?
-
Може статись, що Офіцер буде глибоко стурбований) в жовтні прилетіти немає можливості?