Українська Канада
-
Якщо не важко, підкажіть як цей процес взагалі проходить, бо у мене там нікого немає і їду один. Це зразу з аеропорту можна все оформити і тебе заберуть? Дуже дякую за інформацію заздалегідь, це дуже допоможе!
-
Тобто у Торонто можна вирушати не бронюючи готель завчасно? Бо мені більше тижня і не потрібно
-
Дуже дякую!
-
Що саме в Німеччині закінчується? Хто сказав, що за державну підтримку отримувач має шикувати??? Людина забезпечена житлом, медичним страхуванням, грошима на необхідне+ щомісячна матеріальна допомога на дітей. І все це ще й для людей, які жодного центу податків не сплачували. Тому в цьому порівнянні Слава правий. Українські ціни є лише відзеркаленням загальної корупційної картини, коли всі працюють на «свою кишеню».
-
І отримати громадянство і забути Україну як страшний сон 😁
-
Чого ти постійно токсік такий?
-
-
А нашим землякам які готові були чесно робити по 12 годин в день - хер а не робоча віза.
-
То були просто вболівальники які приїхали на гру збірної,навіть не фанати.
-
В Бельгії ісламопітек 2 дня назад просто так застрелив 2 шведів. І при тому всьому розповідав про алаха,ідід і святи джихад.
-
Якщо шведи хочу бачити серед своїх міст жінок в хіджабі з бомбоц і насильників які живуть по книжці яку написав педофіл , Аллах. Ну ок, хай башляють за музику
-
Нажитись на тєрпілі це святе. Канадійцям по барабану. В Канаді є конкретні групи людей і нації які на ці податки живуть і приносять лихо іншим. Норз ЕНД і даунтаун вінніпуку тому приклад.
-
Так я в цьому негативу і не бачу. Це ж не ваші гроші