Українська Канада
-
А якщо потрібно буде отримати новий дозвіл на роботу після отримання нового паспорта, то як діяти, якщо не встигну до 31 березня 2024 року?
-
Які обовʼязкові ліміти в коштах щодо фінансового стану, щоб заїхати по візітор візі для українців? Post cuaet
-
Які умови для для отримання WP для тих, хто не встиг податись на CUAET?
-
Вітаємо, Геннадій Вершута! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Доброї усім години. Підкажіть будь ласка. Моя родина (дружина, діти і теща) отримали дозвіл на приїзд до Канади по CUAET. Я чекаю більше року. Розумію, що можу і не дочекатись. З цього приводу виникло питання. Якщо відкрити візу туристичну і поїхати все одно з родиною у Канаду, як чи за якою програмою, можна найскоріше отримати дозвіл на роботу, щоб у майбутньому легалізуватись. Всім заздалегіть вдячний.
-
Привіт всім підскажить для подачі на ПР треба робити переклад загального паспорту України( книжичкою) всіх сторінок?