Українська Канада
-
Добрий день, в мене є запитання. Яхочу податись на номінацію в Манітобі: Я відпрацював 1 рік але я звільнився. Дружина відпрацювала теж 1 рік але вона зараз має дикрет тому офіційно вона не є звільнена але вийде з дикрету в травні місяці наступного року; В нас народилась дитина, виходить що дитина є громадянином Канади, то при подачі на номінацію кількість сімʼї вказувати як 2 я і дружина, без дитини, чи вказувати 3 разом із дитиною, але дитині не потрібно пр тому що в неї вже є паспорт Канадський все вірно ? Також додатково, як звʼязок із провінцією рахується що в нас є: Машина, ми купили дім тут в Манітобі, і зараз в ньому і живемо, ми разом із дружиною одружились теж тут в Манітобі, і дитина теж народилась в Манітобі. Одже питання на яку програму краще подати і подавати мені чи дружині ? І як думаєте якщо подати по SWO це буде швидше, тому що 97% зараз подають на swm так як не потрібно мати кошти на рахунку і можливо не потрібно здавати тест з анг. P/S( дружина володіє вільно анг мовою, в мене інтермідіат). Що порадите ?
-
Я переглянув відео, але не на всі запитання отримав відповідь
-
На всі ваші запитання є відповіді у закріплених повідомленнях в імміграційному чаті. Щодо стріму, то немає різниці, однаковий розгляд по часу. Якщо набираєте 60 балів по спецвибірці, то варто подаватися. У головного аплвкагат тест з мови і гроші обов'язково повинні бути. Перейдіть у тематичний чат з такими запитаннями.
-
То які саме професії вони додали ?
-
Протягом року помічаю одну незрозумілу річ: рейтинг, який мені показує Borowell, є постійно нижчим, ніж рейтинг, який показує епка CIBC. При цьому рейтинг від Borowell 'дихає' частіше (тобто відносно частіше є якісь коливання: бал туди, два бали сюди і тд.). А ось рейтинг, який підтягує епка СІВС вже декілька місяців не рухається, а за рік змінився не більше двох разів.... Користуюся тільки СІВС, рахунків чи кредиток інших банків ніколи не було...Ніяк недопетраю в чому справа.... What am I missing?
-
Підкажіть, а где це знайти? Дякую ☺️
-
Дуже дякую ☺️
-
Але, на жаль, є одне НО! Job Approval Letter!!!! На практиці виявилось що його не так просто отримати в Саскачевані…
-
В чому складність?
-
International corporations не дають цей летер, тому що вони зареєстровані на федеральному рівні, і не можуть реєструватись на провінційному. Або не хочуть. Точно знаю за KPMG (тому що тут працюю) і за TD bank.
-
Дякую, зроблю обов’язково! Треба було раніше написати) аж зʼявилась надія що вийде 🤞
-
Дуже дякую за пораду! Дійсно спробувати варто!