Українська Канада
-
Люди чекали по 2 роки.
-
Рік 🫣
-
Я його так і не отримала, але здвиг по документам пішов, отримую від IRCC різні emails, дозапити по документам…
-
З того що прочитаєте пол провінції- клімат, індустрія, рівень мінімальної плати та житла, податки, умови отримання пр.виберете хоча б декілька, потім порахуєте скільки потенційно можете заробити і скільки коштує оренда житла. Почитаєте які вимоги до вашої професії і приблизно зорієнтуєтесь чи зможете отримати роботу. Консультація «що мені робити в житті» це складна штука, потрібно самому перечитати багато інфи.
-
ех, виглядає так, ніби до переїзду треба зібрати немало грошей та документів, думав є якісь програми зараз, наприклад як продовження CUAET, чи щось в тому стилі, щоб знайти для початку роботу на продукції якоїсь фабрики, а з часом почати займатися чимось іншим, дякую за інформацію.
-
Наскільки я знаю, то прям так щоб з закордону чекали/везли такого мало. Можна пошукати ферми або м’ясокомбінати які надають житло і знаходяться не дуже близько до великих міст. Але здебільшого ви праві, потрібно або мати якісь накопичення або дофіга сміливості) так все ж таки приїхати отримати до березня грошову допомогу. Але буде важко звісно.
-
А що ж такі couch? 😁які вас вчать життю?
-
Маю куму, яка вже три роки проживає там, до того жила в Манітобі 5 років. Вона не жалкує, їй дуже подобається, єдине треба мову вчити французьку, зараз вчить;) Була в неї пару разів влітку, класне місто, сподобалось, є де піти, і що подивитись;) Дороги як дороги, після Манітоби не побачила великою різниці 😁