Українська Канада
-
От блін, прекрасно 😖
-
Цікаво було б статистику бачити: чи всі проходили медекзам перед ПР? Ніби ж діє temporary public policy для тих, хто в Канаді і проходив IME в останні 5 років та за його результатом був low risk/no risk - тоді IRCC не змушує ще раз здавати IME. А всі по CUAET мали б пройти цей медекзам...
-
Приходить запит на медицину для ПР, навіть якщо здавав по CUAET рік назад…ну в моєму принальні випадку прийшов.
-
Саме так не летіла, але декілька разів мала стиковку в Відні. Це одна компанія? Якшо так, то вони гейти ставлять близько і будут чекати. А якщо ні, то буде ну дууу же напряжно( бо там дуже великий аеропорт. В мене колись чистий переход зайняв 40 хвилин
-
Всем добрый вечер Не знаю, может , пишу не в ту группу, но волнует меня вопрос Купила билеты с Торонто до Праги Пересадка в Вене, 55 минут Транзит Кто-нибудь летел так? Успею ли я на 2 самолет? С Вены до Праги? Назад тоже билеты с пересадкой С Праги до Франкфурта, а потом с Франкфурта на Торонто Тоже 55 минут Транзит Может, кто так летел? Успею ли пересесть на следующий самолет? Спасибо