Українська Канада
-
Можу вас розчарувати, але з канадським паспортом ви тіки заїдете в Україну, але не виїдете. Бо для України ви громадянин України в першу чергу. Тому думаю приорітети треба розставляти не пити каву на патіо, а якомога більше сприяти перемозі. Думав це всі знають..
-
Не розумію,як я можу допомогти перемозі ,окрім донатів? Я поважаю та люблю свою батьківщину,і бажаю їй тільки процвітання,але Home country у мене вже інша. В Україні у мене нічого не було ,тому що там не потрібні трудолюбиві люди,але без жилки підприємства.
-
Ти можеш бути принаймні приємною цікавою людиною, щоб українці були більше зацікавлені триматися разом, бо інакше швидко розчиняться новоприбулі серед звичайної маси канадійців
-
Всім привіт Хтось заїжджав по тур візі до Канади і потім змінював її на куает ? Може, знаєте такі випадки? Випадок – тур в'їзд можливий Куает - розглядається з грудня 2022 року Дружина куает отримала, я ні, не громадянин укр, але можу як турист заїхати
-
Мій син приїхав з дівчиною в Кінгстон, гарне місто . Роботу знайшов через 2 тижні , головне English знати ) і хотіти працювати . Квартиру шукали через Фейсбук . Навіть жили 2 місяці безкоштовно . Потому підказали агенство , яке здає житло .
-
Всім привіт, летимо до Канади з пересадкою через Франкфурт, сьогодні замітили що в жінки польська карта побиту закінчується 22.11.2023 а виліт у нас з з франкфурту 23.11.2023 як думаєте можуть виникнути проблеми у франкфурті через те що будемо покидати європу з простроченою картою на 1 день?
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, відправили паспорт на вклейку, але на пошту прийшло повідомлення — що потрібно сплатити 155 злотих. Поясніть що це за сума, адже 114 злотих за кур'єрську доставку було сплачено. Заздалегідь, дякую!
-
Тоді не знаю . 🤷🏻♀️Але ж можно їм написати чи зателефонувати .
-
Біометрію також в Польщі подавали, але не у Варшаві
-
Нічого не буде . Або штраф мах ! А от коли ви захочете заїхати знову в ЄС , тоді можуть були питання .
-
Якщо ви подавали біометричні дані в Україні , то це інша країна бере гроші за обробку даних ! В серпні я платила 148 злотих . Так пояснювалось в листі від візового центра у Варшаві .
-
А в мене питання теж є) Буду летіти прямим рейсом Варшава / Торонто . Що з продуктів в валізу я можу взяти ? Це перевіряють ?? Наприклад продукти . Діти просять укр ковбаску )) Цукерки і печиво думаю не питання , а от все інше ?
-
Тільки з одним паспортом не вдається закінчити
-
Головне, що всім членам сім'ї була виконана процедура за стандартними правилами