Українська Канада
-
Чи може хтось підказати, якщо в мене є віза куает Чи можу я по ній в‘їхати в країну після 31.03.2024? Вона ж три роки дійсна?
-
Чи змогли би Ви підказати, де знайти інфу стосовно програм фінансової підтримки провінції Альберта? Дякую 🙏
-
Всім привіт Хтось заїжджав по тур візі до Канади і потім змінював її на куает ? Може, знаєте такі випадки? Випадок – тур в'їзд можливий Куает - розглядається з грудня 2022 року Дружина куает отримала, я ні, не громадянин укр, але можу як турист заїхати
-
Вітаємо, Zhanna Zhanna! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Доброго ранку! Ми проживаємо в провінції Острів Принца Едуарда, отримали PR, на які пільги ми маємо претендувати, до речі в нас народився син йому 3 місяці? Дякую за відповідь
-
Дякую, мені так і треба) 6 місяців це максимальний термін перебування за один раз, чи за рік?
-
Чи змогли би Ви підказати, де знайти інфу стосовно програм фінансової підтримки провінції Альберта? Дякую 🙏