Українська Канада
-
Чоловікам 18-60 теж можна?
-
Яке питання - така і відповідь
-
Чому? Питання було яке? Як виїхати, без уточнень для кого, вірно? А кордони відкриті. Кому можна - виїхати не проблема.
-
Звичайно, якщо вони зняті із обліку, або виховують трьох чи більше дітей, або одноосібно виховують дитину, або супроводжують особу із інвалідністю…або мають пмж у іншій країні… Там ще багато чого є
-
По закону, виїхати чоловіки не можуть, незаконні розмови в чаті недоречні.
-
Дякую. Я питав за усіх інших
-
Вітаємо, Iryna Shakhbun! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Ті знаходять можливість змінити свій статус на тим, кому можна 😁
-
Допоможіть, будь-ласка, де можна отримати юридичну допомогу з приводу аліментів безкоштовну (дитина має громадянство Канади, батько також громадянин Канади), Онтаріо
-
Добрий вечір. Маю дуже добру конадійську родину. Канадієць може і хоче виступити спонсором . Чи можу я отримати PR, як що в мене з ним не має родинних зв'язків? Як він мені може допомогти з отриманням PR? Хто може надати інформацію з цього приводу?Дякую.