Українська Канада
-
Важко напевно жити, коли нікому не довіряєш і вважаєш крадіями. Ви напевно ніколи не були керівником. В роботі завжди потрібно тримати здоровий баланс між соціальним пакетом, щоб всі не порозбігалися по іншим країнам та знаряддями праці, для вироблення добрив з окупантів. Перегини завжди будуть і я проти заміни нової плитки третій раз за рік на плитку іншого кольору. Та медики і поранені теж потребують фінансування та гідних умов праці та одужання, реабілітації, якщо така можливість є. Миру нам та поваги один до одного, разом ми сила. Декілька днів назад, на 3000 доларів передав в бригаду, не буду називати номер, дрони мавік 3, комбриг радянський совковий відмовився підписувати акт прийому-передачі. Мій брат, який там служить був шокований, я теж. Але ми не плюнули, не почали вчиняти галасу, просто передали на іншу бригаду, де немає моїх братів та друзів, але є комбриг, який тверезомислячий та вболіває за своїх бійців-побратимів. Брат сказав, що передай їм, що ми робимо спільну справу. І далі , навіть зіткнувшись з хабарниками, я не буду зупинятися, щоб допомагати захисникам. Собаки гавчуть - караван іде.
-
Ну якщо казати про Садового, то ті, хто донедавна жив в Україні в інших областях, пам'ятають, як Львів потопав у смітті, а потім своє сміття тишком розвозив і розкидав по всій Україні, бо бач йому не дали на лапу для виділення землі під будівництво сміттєперероблюваного чи то полігону чи то заводу... Тобто засрав всю Україну... І це не єдиний випадок, коли про його бажання урвати грошенят чула вся Україна
-
Я вам миру, і всім нам найскорішої перемоги.
-
Здрастуйте, підкажіть будь ласка. Коли летіли сюди, то діти були вписані в мій паспорт, зробили їм їхні паспорти, тепер же виходить треба поміняти їм перміт? Це потрібно онлайн робити чи кудись звертатися? Якщо онлайн то поділіться посиланням
-
Вітаю! Можете до кінця дії тих пермітів (візітор рекордс?) нічого не робити, а можете зробити на нові паспорти онлайн. Уточніть, будь ласка, який саме в дітей документ, щоб надати правильне посилання.
-
Так в них Visitor record, придатний як і мій до 11.2025 але він на мій паспорт, вот і подумала не буде проблем коли ми будемо подаватись на піар? Виходить в перміті паспорт мій а паспорти дітей нові
-
Підкажіть будь ласка, чи треба для подачі на ПР витяг о місці реєстрації в Україні (прописка)? Та, якщо треба, чи підійде з дії з QR кодом та без печаток