Українська Канада
-
Вітаю! Я не записувалася, мені не треба. Але вже кілька тижнів цю тему обговорюють в групах.
-
Це мій варіант ! Я якраз хочу простати в гості до дітей їздити 1-2 рази на рік . Дякую за інфу. А то не знала як це працює ) буду перший раз летіти .
-
Буду дуже вдячна за підказку: якщо мої діти повнолітні і не на моєму утриманні, мені потрібно вказувати їх і їхню історію подорожей за 10 років?
-
Да сьогодні в Києві було гучно 😡
-
В Манітобі надають готель на місяць. Квартиру можна зняти без робочого контракту на той момент та без проплати наперед за 3 або 6 місяців. Достатньо показати гроші на рахунку. Так було у нас. Для отримання pr це теж одне з найкращих місць, подаватися можна вже через 6 місяців роботи, знижені вимоги до англійської мови, на деяких кваліфікованих професіях здавати її не потрібно. Friendly Manitoba 💙
-
Я приїду до 30.03 то можно буде ще зробити страховку безкоштовно правильно ? А наступні рази так вже буду купляти .
-
Зрозуміла
-
Друзі, хто знає, чи можна в Канаді на провінційних програмах клеймити Work Experience бали за опікунство над літньою людиною за яке йшов стаж в Україні?
-
Можно запитання? Скільки вам років?? Я за 2 дня бачу що ви два раза прям душните. Як ви взагалі живите з таким спілкуванням з людьми?? "Не папірець а основний документ 🤦♂ я даже по вашій переписці розумію що ви зануда і вам дуже важко дається пошук друзів.