Українська Канада
-
Вітаємо, :-:! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Я деяких кадрів в чатрулетці зустрічаю, з Вінніпегу, які виїхали з України до Канади під час війни, і чекают путєна тут, називають інших «хохлами» і підривають патріотичну діяльність на благо України. Деяких кадрів я встиг заскріншотити, але я не впевнений чи становлять вони небезпеку для Канади.
-
Вітаємо, Io Lighter! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
примітивні люди, нічого не зробиш з ними, путлер не нападе на Канаду навіть якщо таких людей буде мільйони тут, бо канада має нормальний план захисту, путлер нападає тільки там де на його думку ізі
-
goddamit it’s so sad
-
Де перемога?
-
Привіт. Може хто знає, що сталося з цінами на Heets? Раніше можна було взяти три блоки по нормальній ціні (255 кад), зараз видає тільки один товар по фільтру і якщо вибираєш три штуки, то ціна 308 кад. Де дівся вибір пачок? Чому залишився лише один товар для вибору?